Organisaation profiili

Yksikön profiili

Aistit ja ruoka –tutkimusryhmä 

johtaja: professori Mari Sandell, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto 

 

Aistit ja ruoka -ryhmän tutkimus sijoittuu ihmisen ja ruoan rajapinnassa. Kiinnostuksen kohteina ovat 1) Ruoan moniaistinen kokeminen huomioiden hajuaistin, makuaistin, näköaistin, tuntoaistin ja kuuloaistin yhdessä sai erikseen, 2) aistimisen yksilöllisyyden vaikutus ruokavalintoihin sekä 3) lapsille ja aikuisille sopiva aistilähtöinen ruokakasvatus. Osa tutkimusryhmän jäsenistä on Turun yliopistolla.  

 

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai