Julkaisut 1997 2019

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2017

Bioavailability of phosphorus

Itkonen, S. T., Karp, H. J. & Lamberg-Allardt, C. J. E., 1 tammikuuta 2017, Dietary Phosphorus: Health, Nutrition, and Regulatory Aspects. Uribarri, J. & Calvo, M. S. (toim.). Boca Raton: CRC press, s. 221-233 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2014

Syövän ehkäisy ja terveyden edistäminen: Ravinto ja painonhallinta

Syöpätautien asiantuntijaryhmä, 2014, Syövän ehkäisyn, varhaisen toteamisen ja kuntoutumisen tuen kehittäminen vuosina 2014-2025: Kansallisen syöpäsuunnitelman II osa. THL

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

2011

Whole grains and their constituents in the prevention of colon cancer

Pajari, A-M., 2011, Vegetables, whole grains, and their derivatives in cancer prevention. Mutanen, M. & Pajari, A-M. (toim.). Dordrecht: Springer Science+Business Media, s. 221-245 25 Sivumäärä (Diet and Cancer 2, Series editor: Adriana Albinini).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

2010

Hyvän elämän herkut

Pajari, A-M., 2010, Hyvää elämää etsimässä (Studia Generalia). Helsingin yliopiston vapaan sivistystyön toimikunta, s. 92-103

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen