Julkaisut 1997 2019

Suodatin
Katsausartikkeli
2019

D-vitamiinin liian vähäisen ja liiallisen saannin terveysvaikutukset

Lamberg-Allardt, C. & Itkonen, S. T., 2019, julkaisussa : Suomen lääkärilehti. 74, 38, s. 2087-2091 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

D-vitamiinitilanne Suomessa ja saantisuositukset

Itkonen, S. T., Erkkola, M. & Lamberg-Allardt, C., 2019, julkaisussa : Suomen lääkärilehti. 74, 38, s. 2081-2086 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2018

Rationale and Plan for Vitamin D Food Fortification: A Review and Guidance Paper

Pilz, S., Maerz, W., Cashman, K. D., Kiely, M. E., Whiting, S. J., Holick, M. F., Grant, W. B., Pludowski, P., Hiligsmann, M., Trummer, C., Schwetz, V., Lerchbaum, E., Pandis, M., Tomaschitz, A., Gruebler, M. R., Gaksch, M., Verheyen, N., Hollis, B. W., Rejnmark, L., Karras, S. N. & 15 muutaHahn, A., Bischoff-Ferrari, H. A., Reichrath, J., Jorde, R., Elmadfa, I., Vieth, R., Scragg, R., Calvo, M. S., van Schoor, N. M., Bouillon, R., Lips, P., Itkonen, S. T., Martineau, A. R., Lamberg-Allardt, C. & Zittermann, A., 2018, julkaisussa : Frontiers in Endocrinology. 9, 16 Sivumäärä, 373.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Vitamin D Fortification of Fluid Milk Products and Their Contribution to Vitamin D Intake and Vitamin D Status in Observational Studies—A Review

Itkonen, S. T., Erkkola, M. & Lamberg-Allardt, C. J. E., 9 elokuuta 2018, julkaisussa : Nutrients. 10, 8, 19 Sivumäärä, 1054.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2017

Bioactivities of alternative protein sources and their potential health benefits

Pihlanto, A., Mattila, P., Makinen, S. & Pajari, A. -M., 1 lokakuuta 2017, julkaisussa : Food & Function. 8, 10, s. 3443-3458 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Lääkärinä etätyössä

Lehtovirta, M., 2017, julkaisussa : Erikoislääkäri. 27, 3, s. 103-105 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinen

2016

Suolistosyövän riskitekijät ja ehkäisyn mahdollisuudet

Mecklin, J-P., Malila, N., Kääriäinen, H., Pajari, A-M. & Färkkilä, M., 2016, julkaisussa : Duodecim. 132, s. 1145-1152

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2012

Ravinto ja syöpä - tämä ainakin tiedetään

Pajari, A-M., 2012, julkaisussa : Suomen lääkärilehti. 67, 47, s. 37-43

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2010

Kasvisten ja marjojen merkitys syövän ehkäisyssä ja hoidossa

Pajari, A-M., 2010, julkaisussa : Suomen lääkärilehti. 65, 44, s. 3595-3600 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2008

Berries as chemopreventive dietary constituents - a mechanistic approach with the ApcMin/+ mouse

Mutanen, M., Pajari, A-M., Paivarinta, E., Misikangas, M., Rajakangas, J., Marttinen, M. & Oikarinen, S., 2008, julkaisussa : Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition. 17, suppl. 1, s. 123-125 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu