Valokuva Anna-Maija Lampi
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1987 …2020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Elintarvikekemia

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

Amiodarone disrupts cholesterol biosynthesis pathway and causes accumulation of circulating desmosterol by inhibiting 24-dehydrocholesterol reductase

Simonen, P., Li, S., Chua, N. K., Lampi, A-M., Piironen, V., Lommi, J., Sinisalo, J., Brown, A. J., Ikonen, E. & Gylling, H., 9 kesäkuuta 2020, julkaisussa : Journal of Internal Medicine. 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Potential of faba bean lipase and lipoxygenase to promote formation of volatile lipid oxidation products in food models

Lampi, A-M., Yang, Z., Mustonen, O. & Piironen, V., 1 toukokuuta 2020, julkaisussa : Food Chemistry. 311, 8 Sivumäärä, 125982.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Encapsulation of eugenol by spray-drying using whey protein isolate or lecithin: Release kinetics, antioxidant and antimicrobial properties

Talon, E., Lampi, A-M., Vargas, M., Chiralt, A., Jouppila, K. & Gonzalez-Martinez, C., 15 lokakuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 295, s. 588-598 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Epoxy and hydroxy fatty acids as non-volatile lipid oxidation products in oat

Yang, Z., Piironen, V. & Lampi, A-M., 15 lokakuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 295, s. 82-93 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Integrated utilization of microalgae cultured in aquaculture wastewater: wastewater treatment and production of valuable fatty acids and tocopherols

Tossavainen, M., Lahti, K., Edelmann, M., Eskola, R., Lampi, A-M., Piironen, V., Korvonen, P., Ojala, A. & Romantschuk, M., kesäkuuta 2019, julkaisussa : Journal of Applied Phycology. 31, 3, s. 1753-1763 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit

Aktiviteetit

Lipidforum Academy ( a course for PhD Students and Researchers)

Anna-Maija Lampi (Järjestäjätoimikunnan jäsen)

23 elokuuta 201727 elokuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Examination of the PhD thesis of Federica Tesini

Anna-Maija Lampi (Ohjaaja)

1 maaliskuuta 201730 maaliskuuta 2017

Aktiviteetti: TutkimustyypitVäitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja

Food Stability, NOVA PhD-­‐Course, summer 2015

Anna-Maija Lampi (Osallistuja)

24 elokuuta 201526 elokuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Väitöskirjatyön ohjaus

Anna-Maija Lampi (Sivuohjaaja)

20152019

Aktiviteetti: TutkimustyypitVäitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja

Lipidforum Academy

Anna-Maija Lampi (Osallistuja)

31 toukokuuta 20153 kesäkuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen