Tutkimustuotoksia vuodessa
Henkilökohtainen profiili
Tieteenalat
- 416 Elintarviketieteet
- Sensory food science
- Olfaction
- Taste
- Eating behavior
Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö
Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.
Julkaisut 2005 2019
A cross-cultural survey of umami familiarity in European countries
Cecchini, M. P., Knaapila, A., Hoffmann, E., Boschi, F., Hummel, T. & Iannilli, E., 2019, julkaisussa : Food Quality and Preference. 74, s. 172-178Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Detection thresholds for quinine, PTC, and PROP measured using taste strips
Cavazzana, A., Knaapila, A., Roßkopf, F., Han, P. & Hummel, T., 2019, julkaisussa : European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 276, s. 753–759Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Thermally stabilised whey protein-pectin complexes modulate the thermodynamic incompatibility in hydrocolloid matrixes: A feasibility-study on sensory and rheological characteristics in dairy desserts
Protte, K., Weiss, J., Hinrichs, J. & Knaapila, A., 2019, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 105, s. 336-343Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Development of an International Odor Identification Test for Children: The Universal Sniff Test
Schriever, V. A., Agosin, E., Altundag, A., Avni, H., Van, H. C., Cornejo, C., de los Santos, G., Fishman, G., Fragola, C., Guameros, M., Gupta, N., Hudson, R., Kamel, R., Knaapila, A., Konstantinidis, I., Landis, B. N., Larsson, M., Lundstrom, J. N., Macchi, A., Marino-Sanchez, F. & 16 muuta, , heinäkuuta 2018, julkaisussa : The Journal of Pediatrics. 198, s. 265-272e3 11 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Pleasantness, familiarity, and identification of spice odors are interrelated and enhanced by consumption of herbs and food neophilia
Knaapila, A., Laaksonen, O., Virtanen, M., Yang, B., Lagstrom, H. & Sandell, M., 1 helmikuuta 2017, julkaisussa : Appetite. 109, s. 190-200 11 SivumääräTutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Projektit 2018 2021
- 2 Aktiivinen
3TexVegs+H: Tasty Texture: Tailored fibre/protein-rich vegetarian Health Power food & novel extrusion technology platform
Piironen, V., Jouppila, K., Sontag-Strohm, T., Knaapila, A., Katina, K. & Ramos-Diaz, J. M.
01/01/2019 → 31/12/2019
Projekti: Tutkimusprojekti
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)
Coda, R., Katina, K., Maina, N. & Knaapila, A.
01/04/2018 → 31/03/2021
Projekti: Tutkimusprojekti
Aktiviteetit 2005 2007
- 2 Jäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa
Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan tutkimustoiminnan eettinen toimikunta (Ulkoinen yksikkö)
Antti Knaapila (Jäsen)Aktiviteetti: Jäsenyystyypit › Jäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa
Committee of Ethic Research, Faculty of Agriculture and Forestry (Ulkoinen yksikkö)
Antti Knaapila (Jäsen)Aktiviteetti: Jäsenyystyypit › Jäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa