Valokuva: Antti Sukura
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), B120

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

  • Suomi

1985 …2019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 1985 2019

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2015

Tiedekunnan kaksikymmentä ensimmäistä vuotta

Sukura, A. K. K., helmikuuta 2015, Eläinlääketieteellinen tiedekunta 20 vuotta 2015. Helsinki: Helsingin yliopisto, Eläinlääketieteellinen tiedekunta, s. 84-89 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliYleistajuinen

2007

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Ruokamyrkytykset ja ruoansulatuskanava: Suoliston imukudos (GALT, gut-associated lymphatic tissue)

Sukura, A. & Korkeala, H., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 31-32 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Ruokamyrkytykset ja ruoansulatuskanava: Oksennus

Sukura, A. & Korkeala, H., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 34 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Ruokamyrkytykset ja ruoansulatuskanava: Ripuli

Korkeala, H. & Sukura, A., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 34 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Ruokamyrkytykset ja ruoansulatuskanava: Ruoansulatuskanava ja patogeenit

Korkeala, H. & Sukura, A., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 32-34 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Ruokamyrkytykset ja ruoansulatuskanava: Ruoansulatuselimistön anatomia

Sukura, A., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 29-31 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

1991

Prevalensundersökningen in Finland

Oksanen, A., Nikander, S., Sukura, A. & Oksanen, H. E., 1991, Parasitaere infektioner hos svin: undersøgelser over epidemiologi, diagnostik, vaert/parasitrelationer og bionomi under forskellige produktionssystemer. Eriksen, L., Roepstorff, A. & Nansen, P. (toim.). Köpenhamn, s. 60-62 3 Sivumäärä (NJK-projekt; nro 59).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen