Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2015 2019

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 elokuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effect of Hydrolyzing Enzymes on Wheat Bran Cell Wall Integrity and Protein Solubility

Arte, E., Katina, K., Holopainen-Mantila, U. & Nordlund, E., 2016, julkaisussa : Cereal Chemistry. 93, 2, s. 162-171 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Impact of Enzymatic and Microbial Bioprocessing on Protein Modification and Nutritional Properties of Wheat Bran

Arte, E. K., Rizzello, C. G., Verni, M., Nordlund, E., Katina, K. K. & Coda, R., 7 lokakuuta 2015, julkaisussa : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 63, 39, s. 8685-8693 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2014 2017

  • 2 Päättynyt

Aktiviteetit 2014 2019

  • 5 Public Talks
  • 2 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 2 Suullinen esitys
  • 1 Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Healthgrain Forum Symposium and Workshop

Elisa Arte (Osallistuja)
17 kesäkuuta 201918 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein

Elisa Arte (Puhuja)
22 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Optimization of bioprocessing to improve protein solubilization and digestibility

Elisa Arte (Puhuja)
8 lokakuuta 201711 lokakuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

2nd Food Structure and Functionality Forum Symposium

Elisa Arte (Puhuja: esitelmän pitäjä)
28 helmikuuta 20162 maaliskuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Nordic Cereal Congress

Elisa Arte (Järjestäjätoimikunnan sihteeri)
7 syyskuuta 20159 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen