Valokuva: Fabio Valoppi
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20162020
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2018 2019

  • 4 Konferenssiartikkeli
  • 4 Artikkeli
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli
  • 1 Konferenssiabstrakti

Centrifugal fractionation of softwood extracts improves biorefinery workflow and yields functional emulsifiers

Valoppi, F., Lahtinen, M., Bhattarai, M., Kirjoranta, S., Juntti, V., Peltonen, L., Kilpeläinen, P. O. & Mikkonen, K. S., 1 elokuuta 2019, julkaisussa : Green Chemistry.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Revealing the role of phenolic residues co-extracted with hemicelluloses as emulsion stabilizers

Lahtinen, M., Valoppi, F., Juntti, V., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimusvertaisarvioitu

Spruce galactoglucomannan-stabilized emulsions as essential fatty acid delivery systems for functionalized drinkable yogurt and oat-based beverage

Valoppi, F., Maina, N., Allen, M., Miglioli, R., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., heinäkuuta 2019, julkaisussa : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1387-1398 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

The role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Bhattarai, M., Valoppi, F., Kilpelainen, P. O. & Mikkonen, K. S., 11 kesäkuuta 2019, 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinen

Combined high-power ultrasound and high-pressure homogenization nanoemulsification: The effect of energy density, oil content and emulsifier type and content

Calligaris, S., Plazzotta, S., Valoppi, F. & Anese, M., 2018, julkaisussa : Food Research International. 107, s. 700-707 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit 2016 2020

Aktiviteetit 2018 2019

  • 2 Tiedelehden toimittaja

MethodsX (Lehti)

Fabio Valoppi (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
1 huhtikuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja

Journal of Nutrition, Food Research and Technology (Lehti)

Fabio Valoppi (Toimituskunnan jäsen (member of editorial board))
1 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitTiedelehden toimittaja