Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
Hydrocolloids and their properties. Emulsions, especially hydrocolloid-stabilized emulsions. NMR spectroscopy methods for food matrix analysis. Atomic force microscopy for measuring interfacial interactions in emulsion systems. Adsorption and interfacial behaviour of emulsion stabilizers.
Molecular Nutrition and Food Technology, Master of Science, Aarhus University
Myöntöpäivä: 17 kesäk. 2019
Chemistry, Bachelor of Science, Bandung Institute of Technology
Myöntöpäivä: 7 kesäk. 2016
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Katsausartikkeli › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Katsausartikkeli › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Abik, F., Ho, M. T. & Mikkonen, K. S.
01/09/2019 → 31/08/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
Felix Abik (Puhuja)
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
Felix Abik (Osallistuja)
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Felix Abik (Puhuja)
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
Felix Abik (Osallistuja)
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Felix Abik (Posteriesitys)
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen