Valokuva: Göker Gürbüz
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20092022
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • 116 Kemia

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2010 2018

Investigations on protein-lipid interactions under oxidative conditions

Gurbuz, G., maaliskuuta 2018, Helsinki: University of Helsinki. 88 Sivumäärä

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

Open access

Oxidative and physical stability of oil-in-water emulsions prepared with quinoa and amaranth proteins

Gurbuz, G., Kauntola, V., Diaz, J. M. R., Jouppila, K. & Heinonen, M., maaliskuuta 2018, julkaisussa : European Food Research and Technology. 244, 3, s. 469-479 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Göbüz, G., Liu, C., Jiang, Z., Pulkkinen, M., Piironen, V., Sontag-Strohm, T. & Heinonen, M., kesäkuuta 2018, julkaisussa : Food Science & Nutrition. 6, 4, s. 1032-1039 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Tryptophan and Cysteine Oxidation Products Dominate in α-Lactalbumin-Derived Peptides Analyzed with LC–MSn

Koivumäki, T. P., Gürbüz, G. & Heinonen, I. M., syyskuuta 2017, julkaisussa : Journal of Food Science. 82, 9, s. 2062-2069 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

LC–MS investigations on interactions between isolated β-lactoglobulin peptides and lipid oxidation product malondialdehydeβ

Gürbüz, G. & Heinonen, M., 2015, julkaisussa : Food Chemistry. 175, s. 300-305 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2009 2022

Aktiviteetit 2011 2016

  • 8 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 2 Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

14th Euro Fed Lipid Congress

Göker Gürbüz (Posteriesitys)
18 syyskuuta 201621 syyskuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

PhD Course: "Analytical chemistry from the statistical point of view"

Göker Gürbüz (Osallistuja)
30 marraskuuta 20154 joulukuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

4th Lipidforum Academy - An introductory course in Lipid Science and Technology

Göker Gürbüz (Osallistuja)
30 toukokuuta 20153 kesäkuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Master's Thesis Supervision (Chang Liu)

Göker Gürbüz (Ohjaaja)
1 helmikuuta 201530 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

Aroma Components in Food (PhD course)

Göker Gürbüz (Osallistuja)
24 marraskuuta 201428 marraskuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Tiedosto