• PL 27 (Latokartanonkaari 7)

    00014

    Suomi

  • Suomi

  • Viikinkaari 1, Biocentre 3

    00790 Helsinki

    Suomi

  • Viikinkaari 1, Biokeskus 3

    00790 Helsinki

    Suomi

20172025

Tutkimustuotoksia vuodessa

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Hanna on kestävien ruokajärjestelmien professori.  Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat elinkaariarviointi, maatalouden ja ruoantuotannon ympäristövaikutukset sekä uudet ruoantuotantoteknologiat (kuten solumaatalous).

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Biologia, Tohtori, Maatalouden tuotantotapojen ympäristövaikutukset, Oxfordin yliopisto

21 huhtik. 200715 lokak. 2011

Myöntöpäivä: 15 lokak. 2011

Akroekologia, Maisteri, Helsingin yliopisto

Myöntöpäivä: 30 huhtik. 2007

Tutkijatohtori, Tulevaisuuden ravitsemus ja terveys, University of London, London School of Hygiene & Tropical Medicine

1 maalisk. 201610 syysk. 2017

Tutkijatohtori, Maatilatason hiilijalanjälki- ja ympäristöjalanjälkimittarien kehittäminen , European Commission – Joint Research Centre

16 lokak. 201131 jouluk. 2015

Asemat yliopiston ulkopuolella

Natural Resources Institute Finland

1 syysk. 2018 → …

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • 1172 Ympäristötiede

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai