• PL 27 (Latokartanonkaari 5)

    00014

    Suomi

  • Viikinkaari 1, Biokeskus 3

    00790 Helsinki

    Suomi

Hyväksyy tohtorikoulutettavat

20182023
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Hanna on kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori.  Hänen tehtävänkuvaansa kuuluvat uusien tutkimusprojektien kehittäminen kestäviin ruokajärjestelmiin liittyen. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat elinkaariarviointi, maatalouden ja ruoantuotannon ympäristövaikutukset sekä uudet ruoantuotantoteknologiat (kuten keinoliha).

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Biologia, Tohtori, Oxfordin yliopisto

21 huhtikuuta 200715 lokakuuta 2011

Akroekologia, Maisteri, Helsingin yliopisto

Tutkijatohtori, University of London, London School of Hygiene & Tropical Medicine

1 maaliskuuta 201610 syyskuuta 2017

Tutkijatohtori, European Commission – Joint Research Centre

16 lokakuuta 201131 joulukuuta 2015

Tieteenalat

  • 4111 Maataloustiede
  • 1172 Ympäristötiede

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2018 2019

Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 9 toukokuuta 2019. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Tiedosto

CULTURED MEAT AND CHANGING RURAL AREAS

Räty, N. S., Ryynänen, T. & Tuomisto, H., 6 lokakuuta 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitPosteri

Cultured Meat in the Social Science Research: A Tentative Classification of the Challenges

Julkaisun otsikon käännös: Viljelty liha yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa - haasteiden alustava luokitteluRyynänen, T., Räty, N. S. & Tuomisto, H., lokakuuta 2019, s. 38. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Open access
Tiedosto

Ruokajärjestelmien haasteet, solumaatalous ja muuttuvat maaseudut

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 2019, s. 19. 1 Sivumäärä.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstrakti

Open access
Tiedosto

The complexity of sustainable diets

Tuomisto, H. L., toukokuuta 2019, julkaisussa : Nature Ecology & Evolution. 3, 5, s. 720-721 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Projektit 2018 2023

Aktiviteetit 2018 2020

New Food Conference

Hanna Tuomisto (Puhuja)
23 huhtikuuta 202024 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

“BUT WHAT ABOUT THE FARMERS?”: HOW TO MEET THE ECONOMIC AND SOCIAL CHALLENGES OF FOOD INNOVATIONS?

Hanna Tuomisto (Puhuja)
24 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

Life Cycle Assessment Workshop

Hanna Tuomisto (Puhuja: esitelmän pitäjä)
8 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Regional Nordic Hub –First committee meeting

Hanna Tuomisto (Osallistuja)
10 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Viikki Sustainability Research Seminar: Opening Seminar

Hanna Tuomisto (Osallistuja)
11 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen