• PL 27 (Latokartanonkaari 5)

    00014

    Suomi

  • Viikinkaari 1, Biokeskus 3

    00790 Helsinki

    Suomi

Hyväksyy tohtorikoulutettavat

20182023
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Hanna on kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori.  Hänen tehtävänkuvaansa kuuluvat uusien tutkimusprojektien kehittäminen kestäviin ruokajärjestelmiin liittyen. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat elinkaariarviointi, maatalouden ja ruoantuotannon ympäristövaikutukset sekä uudet ruoantuotantoteknologiat (kuten keinoliha).

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Biologia, Tohtori, Oxfordin yliopisto

21 huhtikuuta 200715 lokakuuta 2011

Akroekologia, Maisteri, Helsingin yliopisto

Tutkijatohtori, University of London, London School of Hygiene & Tropical Medicine

1 maaliskuuta 201610 syyskuuta 2017

Tutkijatohtori, European Commission – Joint Research Centre

16 lokakuuta 201131 joulukuuta 2015

Keywords

  • 4111 Maataloustiede
  • 1172 Ympäristötiede

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2018 2019

Artificial, In-vitro or Cultured? A Conceptual Analysis of Meat from Cell-Cultures

Räty, N. S., Tuomisto, H. & Ryynänen, T., 9 toukokuuta 2019.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Tiedosto

The complexity of sustainable diets

Tuomisto, H. L., toukokuuta 2019, julkaisussa : Nature Ecology & Evolution. 3, 5, s. 720-721 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

Tuomisto, H. L., tammikuuta 2019, julkaisussa : EMBO Reports. 20, 1, 6 Sivumäärä, 47395.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Agroekologiset symbioosit ja solumaatalous: Ympäristövaikutukset, eettinen kestävyys ja yhteiskunnallinen hyväksyttävyys

Tuomisto, H. L. & Ryynänen, T. T., 31 elokuuta 2018, julkaisussa : Helsingin Yliopisto. Ruralia-Instituutti. Raportteja. 2018, 183, s. 29 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimus

Challenges of prospective life cycle assessment of emerging cell-culture based technologies for food production

Tuomisto, H., 2 joulukuuta 2018, s. 444.

Tutkimustuotos: KonferenssimateriaalitKonferenssiabstraktiTutkimus

Projektit 2018 2023

Aktiviteetit 2018 2020

New Food Conference

Hanna Tuomisto (Puhuja)
23 huhtikuuta 202024 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

“BUT WHAT ABOUT THE FARMERS?”: HOW TO MEET THE ECONOMIC AND SOCIAL CHALLENGES OF FOOD INNOVATIONS?

Hanna Tuomisto (Puhuja)
24 huhtikuuta 2020

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

New protein sources from new perspectives -Towards healthy and sustainable diets

Hanna Tuomisto (Osallistuja)
15 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Frontiers in sustainable food systems (Lehti)

Hanna Tuomisto (Arvioitsija (reviewer))
19 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Science and Business in Dialogue: Hiilinielut hyödyksi –seminar

Hanna Tuomisto (Osallistuja)
13 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen