• PL 27 (Latokartanonkaari 5)

    00014

    Suomi

  • Viikinkaari 1, Biokeskus 3

    00790 Helsinki

    Suomi

Hyväksyy tohtorikoulutettavat

20182023
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Hanna on kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori.  Hänen tehtävänkuvaansa kuuluvat uusien tutkimusprojektien kehittäminen kestäviin ruokajärjestelmiin liittyen. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat elinkaariarviointi, maatalouden ja ruoantuotannon ympäristövaikutukset sekä uudet ruoantuotantoteknologiat (kuten keinoliha).

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Biologia, Tohtori, Oxfordin yliopisto

21 huhtikuuta 200715 lokakuuta 2011

Akroekologia, Maisteri, Helsingin yliopisto

Tutkijatohtori, University of London, London School of Hygiene & Tropical Medicine

1 maaliskuuta 201610 syyskuuta 2017

Tutkijatohtori, European Commission – Joint Research Centre

16 lokakuuta 201131 joulukuuta 2015

Keywords

  • 4111 Maataloustiede
  • 1172 Ympäristötiede

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Publications and projects within past five years.

Julkaisut 2018 2019

The complexity of sustainable diets

Tuomisto, H. L., 15 huhtikuuta 2019, julkaisussa : Nature Ecology & Evolution. 3, 5, s. 720-721 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinen

The eco‐friendly burger: Could cultured meat improve the environmental sustainability of meat products?

Tuomisto, H. L., tammikuuta 2019, julkaisussa : EMBO Reports. 20, 1, 6 Sivumäärä, 47395.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuPääkirjoitusTieteellinen

Agroekologiset symbioosit ja solumaatalous: Ympäristövaikutukset, eettinen kestävyys ja yhteiskunnallinen hyväksyttävyys

Tuomisto, H. L. & Ryynänen, T. T., 31 elokuuta 2018, julkaisussa : Helsingin Yliopisto. Ruralia-Instituutti. Raportteja. 2018, 183, s. 29 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKonferenssiesitelmän abstraktiTutkimus

Effect of environmental changes on vegetable and legume yields and nutritional quality

Scheelbeek, P. F. D., Bird, F. A., Tuomisto, H. L., Green, R., Harris, F. B., Joy, E. J. M., Chalabi, Z., Allen, E., Haines, A. & Dangour, A. D., 26 kesäkuuta 2018, julkaisussa : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 26, s. 6804-6809 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Importance of considering environmental sustainability in dietary guidelines

Tuomisto, H. L., 2018, julkaisussa : The Lancet Planetary Health. 2, 8, s. e331-e332 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKommenttiTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit 2018 2023

Aktiviteetit 2018 2018

  • 9 Suullinen esitys

Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet

Hanna Tuomisto (Puhuja)
7 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

IQ2 Debate: Agriculture And Forestry Hold The Solution To Mitigating Atmospheric CO2 And Climate Change

Hanna Tuomisto (Puhuja)
21 kesäkuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tulevaisuuden ruoantuotantomenetelmät - keinoliha, synteettinen proteiinin tuotanto

Hanna Tuomisto (Puhuja)
11 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Challenges of Sustainable Intensification of Agriculture

Hanna Tuomisto (Puhuja)
21 kesäkuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Lehdistö/media

A-studio: Tulevaisuuden ruoka

Hanna Tuomisto

18/09/2018

1 kohde/ medianäkyvyys

Lehdistö/media

YLE uutiset

Hanna Tuomisto

18/02/2018

1 kohde/ medianäkyvyys

Lehdistö/media

YLE TV-uutiset

Hanna Tuomisto

18/02/2018

1 kohde/ medianäkyvyys

Lehdistö/media