Verkko

Pia Laine

Henkilö: M5 Opetuksen ja tutkimuksen tukihenkilöstö

Pia Mäkelä

  • National Institute for Health and Welfare (THL)
  • Department of Alcohol, Drugs and Addiction

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jouko Ridell

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maija Hatakka

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anja Siitonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jorma Hirn

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka Pakkala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Rahkio

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marjatta Rahkio

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä-Trees

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Mäkelä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Hyytiä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pirjo-Liisa Penttilä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael W Peck

  • Quadram Inst, Quadram Institute, Gut Hlth & Food Safety

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andreas Stolle

  • Inst Hyg & Technol Food Anim Origin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pia M Mäkelä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jukka Ranta

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)
  • Finnish Food Safety Author Evira, Res & Lab Serv Dept, Risk Assessment Res Unit
  • Finnish Food Safety Author
  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S Lindroth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Saija Hallanvuo

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)
  • Finnish Food Safety Author Evira, Res & Lab Serv Dept, Microbiol Res Unit
  • Finnish Food Safety Author
  • Finnish Food Author, Lab & Res Div, Microbiol Unit

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaarina Aarnisalo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J. Ridell

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vesa Myllys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Hatakka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Stolle

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Peter Vandamme

  • Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Eisgruber

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. J. Pekkanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J. Ranta

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Matti Jahkola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kirsi-Maarit Siekkinen

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

O Sorvettula

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

O Mäki-Petäys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leila Rantala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Outi Lyytikäinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Theresa J. Smith

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Korte

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pia Mäkelä

  • University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mirja Mokkila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raija Ahvenainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Pakkala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Taurai Tasara

  • Zurich University
  • University of Zurich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

N. Mäki-Petäys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Korte

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Siitonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jorma J Laine

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Varpu Hirvelä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Osmo Mäki-Petäys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Barbara Schalch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Suvi Nykäsenoja

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K.-M Siekkinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Liisa Lähteenmäki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Gun Wirtanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Annukka Markkula

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Petri Ruutu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Stephen S Arnon

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dorothea Sesardic

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Uutela

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Toomas Kramarenko

  • State Vet & Food Lab
  • Dept Food Microbiol, Vet & Food Lab

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Susanna Eerola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Fabrizio Anniballi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Janne Mikkola

  • Kanta Hame Cent Hosp, Dept Infect Control & Infect Dis

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Skyttä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Taran Skjerdal

  • Norwegian Vet Inst, Norwegian Veterinary Institute
  • Norwegian Veterinary Institute

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L. Nuotio

  • Dept Risk Assessment

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J Hirn

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Brian T. Foley

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna Hakakorpi

  • Finnish Food Author, Lab & Res Div, Microbiol Unit

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Tuisku

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aldo F Rizzo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lasse Nuotio

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maija-Liisa Suihko

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Barbara Szymczak

  • West Pomeranian Univ Technol Szczecin, West Pomeranian University of Technology
  • West Pomeranian University of Technology, Szczecin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ian Drake

  • Univ Bristol, Dept Vet Clin Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Peter Rådström

  • University of Lund

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Norbert Weiss

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bart Wullings

  • Wageningen Univ & Res Ctr, Wageningen Environmental Research (Alterra), Wageningen University & Research, Alterra
  • Wageningen Marine Research

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arvo Kinnunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kristiina Asplund

  • University of Helsinki, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Wilhelm H. Holzapfel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Brigitte G. Dorner

  • Robert Koch Inst, Robert Koch Institute, Dept Epidemiol & Hlth Monitoring

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leonard A. Smith

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rolf Geisen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sirkka Pyhälä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kalevi Salminen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sophie Roussel

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE
  • Environmental and Occupational Health (ANSES)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A.-B. Andersin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael Bucher

  • Bayer Landesamt Gesundheit & Lebensmittelsicherhe

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. John Albert

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Jalava

  • Helsingin yliopisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arnaud Bridier

  • Univ Lyon, Agence Nationale de Securite Sanitaire de l'Alimentation, de l'Environnement du Travail (ANSES), Laboratoire de Lyon, Lab Lyon, ANSES

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christophe Soumet

  • Univ Lyon, Agence Nationale de Securite Sanitaire de l'Alimentation, de l'Environnement du Travail (ANSES), Laboratoire de Lyon, Lab Lyon, ANSES
  • Environmental and Occupational Health (ANSES)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Frans J. M Smulders

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Veli-Mikko Niemi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mati Roasto

  • Estonian Univ Life Sci, Dept Food Hyg, Inst Vet Med & Anim Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulrich Schillinger

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mati Roasto

  • Estonian University of Life sciences
  • Estonian university of life sciences
  • ESTONIAN UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Federica Palma

  • Univ Bologna, University of Bologna, Sch Agr & Vet Med, Dept Agr & Food Sci
  • Earlham Inst, UK Research & Innovation (UKRI), Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC), Earlham Institute
  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE
  • Environmental and Occupational Health (ANSES)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulla Poutiainen-Lindfors

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Martin B. Dorner

  • Biological Toxins, Centre for Biological Threats and Special Pathogens, Robert Koch Institute, Berlin, Germany
  • Robert Koch Inst, Robert Koch Institute, Dept Epidemiol & Hlth Monitoring
  • Robert Koch Inst, Robert Koch Institute, NG 1 Microbial Genom
  • Robert Koch Institute

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Susanna Lukinmaa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Kuusi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Karen K. Hill

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Jalava

  • Elintarvike- ja ympäristöhygienian laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tuula Johansson

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Heiskanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Manfred Gareis

  • Tech Univ Munich, Technical University of Munich, University of Munich, Munich Heart Alliance, DZHK, Deutsch Herzzentrum Munchen
  • LMU Munich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sophia Mylona

  • Univ Bristol, Dept Vet Clin Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kristi Praakle-Amin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Edīte Birģele

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

B. Schalch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R Ahvenainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aivars Bērziņš

  • Latvia University of Agriculture (LLU), Veterinārmedicīnas Fakultāte

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H de Valk

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Juliana P. Falcao

  • Univ Sao Paulo, Fac Pharmaceut Sci Ribeirao Preto, Dept Clin Toxicol & Bromatol Anal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Martin Wiedmann

  • Cornell University Ithaca, Ithaca, New York

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiia Tuupanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hannamari Hintsa

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth, Ctr Excellence Microbial Food Safety Res

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Karen Hill

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne-Cecile Normand

  • Grp Hosp Pitie Salpetriere, Assistance Publique Hopitaux Paris (APHP), Hopital Universitaire Pitie-Salpetriere - APHP, AP HP, Serv Parasitol Mycol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Vuorela

  • Paijat Hame Cent Hosp

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ruth Stabel-Taucher

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dario De Medici

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rickard Knutsson

  • Swedish National Veterinary Institute, Uppsala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Quintard

  • Univ Cote dAzur, Universite Cote d'Azur (ComUE), CHU Nice, CHU Nice, Serv Reanimat Polyvalente, Hop Pasteur 2

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jaakko Tuomi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eliette Ascensio

  • Univ Burgundy, CHU Dijon Bourgogne, Universite Bourgogne Franche-Comte (ComUE), Universite de Bourgogne, Univ Hosp Dijon, Dept Neurol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Saija Kiljunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arnaud Avril

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christelle Mazuet

  • Inst Pasteur, Institut Pasteur Paris, Le Reseau International des Instituts Pasteur (RIIP), Unite Bacteries Anaerobies & Toxines

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Johansson

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Marjatta Rahkio

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo E Lindroth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Filipe Carvalho

  • Group of Molecular Microbiology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal
  • ICBAS- Instituto de Cieˆncias Biome ́dicas Abel Salazar, University of Porto, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mindaugas Malakauskas

  • Department of Food Safety and Quality, Faculty of Veterinary Medicine, Veterinary Academy, Lithuanian University of Health Sciences, Kaunas

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yulin Shou

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Riitta Kervinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eglė Kudirkienė

  • Lithuanian Univ Hlth Sci, Vet Acad, Dept Food Safety & Qual, Fac Vet Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nigel P. Minton

  • University of Nottingham, Center for Biomolecular Sciences, Nottingham

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Adriano O. Henriques

  • Universidade Nova de Lisboa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Mattila-Sandholm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

João H. Morais-Cabral

  • Group of Structural Biochemistry, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bal Ram Singh

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Philippe Thullier

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hailei Wang

  • Henan Normal Univ, Henan Normal University, Coll Life Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Colgan

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiia Tuupanen

  • Elintarvike- ja ympäristöhygienian laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria Närhinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Joana Isidro

  • Natl Inst Hlth Doutor Ricardo Jorge, Instituto Nacional de Saude Dr. Ricardo Jorge, Dept Human Genet, Innovat & Technol Unit
  • National Institute of Health Doutor Ricardo Jorge (INSA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nigel P Minton

  • Clostridia Research Group, Centre for Biomolecular Sciences, School of Molecular Medical Sciences, University of Nottingham, Nottingham

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Niskanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Bekema

  • University of Helsinki, Department of Food & Environmental Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Clare F Aldus

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Reetta Huttunen

  • Tampere University Hospital, Tampere
  • Fimlab Ltd, Tampere University, Tampere University Hospital, Tampere Univ Hosp

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Roger Stephan

  • University of Zurich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Annikki Latvala-Kiesilä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sandra Sousa

  • Group of Molecular Microbiology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Corinne Amar

  • Public Health England

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marjaana Hakkinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ilkka Mononen

  • Turku University Hospital
  • University of Turku

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Helena Liukkonen-Lilja

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Harriet Wihlman

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leena Manner

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Olli Sorvettula

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Satu Hakola

  • Karyon Ltd
  • Finnish Food Safety Author Evira, Food & Feed Microbiol Res Unit, Res & Lab Serv Dept

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Samuel E Agina

  • Univ Jos, Dept Bot, Fac Nat Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Janet Corry

  • Unknown

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K Praakle

  • Department of Food and Environmental Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Callon

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tereza Gelbicova

  • Vet Res Inst, Czech Veterinary Research Institute

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulla-Maija Nakari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Federico Capuano

  • Ist Zooprofilatt Sperimentale Mezzogiorno, IZS del Mezzogiorno, Dept Food Microbiol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Thibaut Pelat

  • IRBA, CRSSA, Dept Microbiol, Unite Biotechnol Anticorps & Toxines

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Monica Ricao

  • National Food Agency

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maiju Pesonen

  • Oslo Univ Hosp Res Support Serv, Oslo Ctr Biostat & Epidemiol OCBE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

I Sippola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Riitta Armfelt

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P Kuusela

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Patricia Le Grandois

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L PALMU

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Björn Olsen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maija Hatakka

  • Helsingin yliopisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Niemistö

  • Finnish Meat Research Institute, Hämeenlinna

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Elina Sahala

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arnaud Avril

  • IRBA, CRSSA, Dept Microbiol, Unite Biotechnol Anticorps & Toxines

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rita Pombinho

  • Group of Molecular Microbiology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal
  • ICBAS- Instituto de Cieˆncias Biome ́dicas Abel Salazar, University of Porto, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Helmut Horn

  • Beekeeping Research Institute, University of Hohenheim, Stuttgart

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna-Riitta Korhonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Moilanen

  • Univ Tampere, Immunopharmacol Res Grp, Sch Med
  • Fimlab Ltd, Tampere University, Tampere University Hospital, Tampere Univ Hosp
  • Univ Tampere, Tampere University, Immunopharmacol Res Grp, Fac Med & Life Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Xavier Didelot

  • Imperial College London

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yannick Blanchard

  • Univ Bretagne Occidental, Universite de Bretagne Occidentale, CHU Brest, Dept Anesthesie Reanimat, Hop Cavale Blanche, CHRU Brest

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Meeri Lahti

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna Haapoja

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ariane Pietzka

  • Austrian Agcy Hlth & Food Safety AGES

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yolanda E Valdez

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nina Mäki-Petäys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne Heikkilä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Vandamme

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aimo Kuhmonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Kivisaari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Priscilla F. M. Imori

  • Univ Sao Paulo, Fac Pharmaceut Sci Ribeirao Preto, Dept Clin Toxicol & Bromatol Anal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mauri Mattila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ute Messelhäusser

  • Bavarian Health and Food Safety Authority, Oberschleissheim

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S. Fanning

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Isabel Jaime

  • Univ Burgos, Universidad de Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ivar Vågsholm

  • Department of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health, Swedish University of Agricultural Sciences

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Wihlman

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Atte von Wright

  • Univ Eastern Finland, University of Eastern Finland, Sch Med, Inst Publ Hlth & Clin Nutr
  • University of Eastern Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka Turkki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ludovic Mallet

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Luisa W. Cheng

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jordi Rovira

  • Univ Burgos, Universidad de Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Elias

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä

  • Department of Food and Environmental Hygiene

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Matti Aho

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christine Rasetti-Escargueil

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S Berg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nicoletta Murru

  • Univ Naples Federico II, University of Naples Federico II, Dept Vet Med & Anim Prod

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Lindroth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M-L Suihko

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ameh E J Okwori

  • Univ Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food & Environm Hyg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christelle Mazuet

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Verena Oswaldi

  • Free Univ Berlin, Free University of Berlin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

G. Stengel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sirpa Räsänen

  • Health Services, City of Tampere, Tampere

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Indulis Siliņš

  • Latvia Univ Agr, Inst Food & Environm Hyg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Thibaut Pelat

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carina Brehony

  • University of Oxford

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Hulkko

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

U Schillinger

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

W H Holzapfel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alizée Guérin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heidi M. Jankola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dorothea Sesardic

  • Natl Inst Biol Stand & Controls, Div Bacteriol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anja B. Meier

  • Zurich University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marc Achtman

  • Environmental Research Institute, University College Cork, Cork, Ireland and Warwick Medical School, University of Warwick, Coventry

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aurelie Leroux

  • Univ Bretagne Occidental, Universite de Bretagne Occidentale, CHU Brest, Dept Anesthesie Reanimat, Hop Cavale Blanche, CHRU Brest

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

David R Mason

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Thomas E Macdonald

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Auli Vaarala

  • Elintarviketurvallisuusvirasto Evira
  • Finnish Food Author, Finnish Food Authority, Lab & Res Div

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J. Pekka Nuorti

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hana Bulawova

  • State Vet Inst

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L A King

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michel R. Popoff

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Saara Salmenlinna

  • National Institute for Health and Welfare (THL)
  • Finnish Inst Hlth & Welf, Dept Hlth Secur

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kai Elfing

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Salem

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Haartman Inst, Dept Bacteriol & Immunol, Res Programs Unit
  • Univ Benghazi, University of Benghazi, Dept Microbiol, Fac Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Haajanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

John W. Austin

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marika Lyly

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mia Puisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Daly

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alexandre Fontayne

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tuula Aalto

  • Finnish Meteorol Inst, Arctic Res Ctr
  • Finnish Meteorol Inst, Arctic Res Ctr
  • Finnish Meteorological Institute (FMI)
  • Finnish Meteorol Inst FMI, Finnish Meteorological Institute, Climate Syst Res
  • Finnish Meteorol Inst, Finnish Meteorological Institute, Atmospher Dispers Modelling

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andre Frenzel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Keith A. Jolley

  • University of Oxford
  • Radcliffe Observatory Quarter

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P Myllärinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Cesare Camma

  • Ist Zooprofilatt Sperimentale Abruzzo & Molise G, IZS Dell'abruzzo E Del Molise Giuseppe Caporale

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heike Morgenstern

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Adolfo Pallotti

  • Department of Veterinary Public Health and Animal Pathology, Alma Mater Studiorum, University of Bologna, Bologna

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Cassandra D Kelly-Cirino

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Pirazzini

  • Univ Padua, University of Padua

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

F. Pierre

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paul De Vos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yolande Therese Rose Proroga

  • Ist Zooprofilatt Sperimentale Mezzogiorno, IZS del Mezzogiorno, Dept Food Microbiol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

C Mazuet

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hilpi Jenu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka K Pakkala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna-Liisa Myllyniemi

  • Finnish Food Author, Finnish Food Authority, Lab & Res Div

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Pihlajasaari

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Thibaut Pelat

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Jalava

  • Kansanterveyslaitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. M. Rahkio

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J S Dickson

  • Iowa State University, Ames

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

D. J. M. Mouwen

  • University of León, Department of Food Hygiene and Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Korhonen

  • Univ Helsinki, Dept Publ Hlth
  • University of Eastern Finland (UEF)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä-Trees

  • Elintarvike- ja ympäristöhygienian laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hiroshi Fukushima

  • Shimane Prefectural Inst Publ Hlth & Environm Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Johansson

  • Uppsala Univ, Uppsala University, Div Astron & Space Phys, Dept Phys & Astron

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Honkanen-Buzalski

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L Kultanen

  • City of Helsinki Environmental Centre

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andrew T Carter

  • Quadram Inst, Quadram Institute, Gut Hlth & Food Safety

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S Nikunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Junnila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maiu Kuningas

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Korte

  • Department of Food and Environmental Hygiene, University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kadrin Meremäe

  • Estonian Univ Life Sci, Inst Vet Med & Anim Sci, Dept Food Sci & Hyg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Kela

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Frans J M Smulders

  • Department of Farm Animals and Veterinary Public Health, University of Veterinary Medicine, Vienna

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anniina Jaakkonen

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Elisabetta Delibato

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heikki Henttonen

  • Nat Resources Inst Finland
  • Nat Resources Inst Finland Luke
  • Nat Resources Inst Finland
  • Nat Resources Inst Finland Luke, Natural Resources Institute Finland (Luke), Bioecon & Environm
  • Nat Resources Inst Finland Luke, Natural Resources Institute Finland (Luke), Kainuu Fisheries Res Stn
  • Nat Resources Inst Finland LUKE, Natural Resources Institute Finland (Luke), Wildlife Ecol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jorma Nordlund

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael Hust

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Roasto

  • Estonian Univ Life Sci, Estonian University of Life Sciences, Inst Vet Med & Anim Sci, Dept Food Hyg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K Aarnisalo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Susanne Thisted Lambertz

  • National Food Administration

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christine Rasetti-Escargueil

  • Inst Pasteur, Institut Pasteur Paris, Le Reseau International des Instituts Pasteur (RIIP), Unite Bacteries Pathogenes Enter

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Manninen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dongyou Liu

  • Mississippi State University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Säteri

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ana M. Hurtado

  • Univ Murcia, University of Murcia, Ctr Reg Hemodonac, Hosp Morales Meseguer, IMIB,Hematol & Med Oncol Dept
  • Basque Res & Technol Alliance BRTA, Anim Hlth Dept, NEIKER Basque Inst Agr Res & Dev

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michel R. Popoff

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

N Pihier

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Francesco Pomilio

  • Ist Zooprofilatt Sperimentale Abruzzo & Molise G, IZS Dell'abruzzo E Del Molise Giuseppe Caporale

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arnaud Avril

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Remi Urbain

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jeffrey Foster

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P Ruutu

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hanna Miettinen

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jorge Pinheiro

  • Group of Molecular Microbiology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal
  • ICBAS- Instituto de Cieˆncias Biome ́dicas Abel Salazar, University of Porto, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Meri K Suihko

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hannu L Suominen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pascal Piveteau

  • INRAE, INRAE, EABX

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Kuhmonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä

  • Elintarvike- ja ympäristöhygienian laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bojan Papic

  • Univ Ljubljana, University Medical Centre Ljubljana, University of Ljubljana, Univ Med Ctr Ljubljana, Dept Otorhinolaryngol & Cervicofacial Surg, Fac Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S Thisted Lambertz

  • National Food Administration, Uppsala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Jankola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Roger Stephan

  • Univ Zurich, Inst Food Safety & Hyg, Vetsuisse Fac

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

O Lyytikäinen

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A. Siitonen

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tuula Honkanen-Buzalski

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ornella Rossetto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raija Sauna-aho

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raija Ahvenainen-Rantala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Xiaojin Dong

  • Univ Helsinki, Dept Food Hyg & Environm Hlth, Fac Vet Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Benjamin Félix

  • Environmental and Occupational Health (ANSES)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Philippe Thullier

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jonas Waldenström

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lawrence O Ticknor

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria Francesca Peruzy

  • Univ Naples Federico II, University of Naples Federico II, Dept Vet Med & Anim Prod

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A. O'Connell

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Power

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sebastian Miethe

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael Hust

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Raahenmaa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Almina Bajoriūnienė

  • Vilnius State Univ, Vilnius University, TB & Infect Dis Hosp, Santariskiu Klinikos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

N Minton

  • Univ Nottingham, Sch Mol Med Sci, Ctr Biomol Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anja Siitonen

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Reija Karttunen

  • Department of Food Hygiene and Environmental Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sonja Takalo

  • University of Helsinki
  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J Jakala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Luca Bano

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sara Saari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jurijs Perevoščikovs

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tuula Johansson

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carolina Luquez

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yu Tao

  • University of Helsinki
  • Nanjing Forestry University, China

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marc Lecuit

  • Institut Pasteur, Biology of Infection Unit, National Reference Centre and WHO collaborating centre for Listeria, Paris; Division of Infectious Diseases and Tropical Medicine, Necker-Enfants Malades University Hospital, APHP, Paris

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pierre Emmanuel Douarre

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Liisa Haavisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kari Koivulehto

  • Finnish Honey Producers Ltd, Söderkulla

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kristi Praakle

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Johanna Takkinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Zanete Steingolde

  • Inst Food Safety Anim Hlth & Environm BIOR, Institute of Food Safety, Animal Health & Environment "BIOR"

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Liisa Palmu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Papič Bojan

  • University of Ljubljana

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Gary Xie

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mauri J Aalto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jani Halkilahti

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S. Hallanvuo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Priit Elias

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mindaugas Malakauskas

  • Lithuanian Univ Hlth Sci, Vet Acad, Dept Food Safety & Qual, Fac Vet Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A UUSI-RAUVA

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yann Sevellec

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Minna Ristiniemi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bettina Rippel-Rachlé

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tao Yu

  • Nankai University
  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Dept Food Hyg & Environm Hlth, Fac Vet Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Suihko

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna Giannina Perugini

  • Ist Zooprofilatt Sperimentale Mezzogiorno, IZS del Mezzogiorno, Dept Food Microbiol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Roger Stephan

  • Univ Zurich, Vetsuisse Fac, Inst Food Safety & Hyg
  • University of Zurich
  • Univ Zurich, University of Zurich, Inst Food Safety & Hyg, Vetsuisse Fac, Sect Vet Bacteriol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P.-L Penttilä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marjaana Hakkinen

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aleksandr Novoslavskij

  • Lithuanian Univ Hlth Sci, Dept Food Safety & Anim Hyg, Vet Acad

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sebastian Miethe

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jouko Ridell

  • Department of Food and Environmental Hygiene, University of Veterinary Medicine

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yameng Xu

  • Henan Normal Univ, Henan Normal University, Coll Life Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Neubauer

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paula Cuervo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Korte

  • Department of Food and Environmental Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Trevisani

  • Dipartimento di Sanità Pubblica Veterinaria e Patologia Animale, Facoltà di Medicina Veterinaria, Alma Mater Studiorum, Università di Bologna

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Xavier Didelot

  • University of Oxford

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bo Segerman

  • Swedish National Veterinary Institute, Uppsala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yvonne Liu

  • Natl Inst Biol Stand & Controls, Div Bacteriol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Rahko

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Remi Urbain

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jana K Haase

  • Environmental Research Institute, University College Cork, Cork

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nigel P Minton

  • Univ Nottingham, University of Nottingham, Clostridia Res Grp, Ctr Biomol Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Kuusi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Stefan Soback

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arnaud Felten

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pentti Sippo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A. Salmi

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marite Bradshaw

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aleksandr Novoslavskij

  • Lithuanian Univ Hlth Sci, Vet Acad, Dept Food Safety & Qual, Fac Vet Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Taurai Tasara

  • University of Zurich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sandra C. Stringer

  • Quadram Inst, Quadram Institute, Gut Hlth & Food Safety

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vartul Sangal

  • Max Planck Inst Infekt Biol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mihkel Mäesaar

  • Estonian Veterinary and Food Laboratory

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Outi Lindroos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Kuusi

  • Kansanterveyslaitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Peltonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sebastian Miethe

  • Tech Univ Carolo Wilhelmina Braunschweig, Braunschweig University of Technology, Inst Biochem Biotechnol & Bioinformat, Abt Biotechnol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Janet E L Corry

  • Univ Bristol, Dept Vet Clin Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Simola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alexis Carreaux

  • Group of Molecular Microbiology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal
  • SDV - UFR Sciences Du Vivant: Universite ́ Paris Diderot-Paris 7, Paris 75013, France

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eeva-Riitta Wirta

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andreas Rummel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paul Keim

  • Northren Arizona Univ

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anssi Vuorinen

  • University of Helsinki
  • Apetit Ruoka Ltd

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Charles H Helma

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bart Hoste

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Monica Ricao Canelhas

  • Swedish Food Agcy, Dept Biol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sava Buncic

  • Department of Veterinary Medicine, Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Novi Sad

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael Hust

  • Tech Univ Carolo Wilhelmina Braunschweig, Braunschweig University of Technology, Inst Biochem Biotechnol & Bioinformat, Abt Biotechnol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Joanna Kurki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Elisabet Marti

  • Agroscope, Swiss Federal Research Station Agroscope

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ava Sovijärvi

  • Ctr Mil Med
  • Finnish Defence Forces

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kurt Houf

  • Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christine Rasetti-Escargueil

  • Natl Inst Biol Stand & Controls, Div Bacteriol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pauli Hill

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nigel P. Minton

  • Univ Nottingham, University of Nottingham, Sch Mol Med Sci, Ctr Biomol Sci, Clostridia Res Grp

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nuno M. S. dos Santos

  • Group of Fish Immunology & Vaccinology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Audronė Marcinkutė

  • Vilnius State Univ, Vilnius University, Fac Med, Dept Infect Dis Dermatovenereol & Microbiol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Benjamin Felix

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

John T Heap

  • Univ Nottingham, University of Nottingham, Clostridia Res Grp, Ctr Biomol Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Honkanen-Buzalski

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Bäcklund

  • Helsinki University Central Hospital

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Timo Pekkanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maija Kallioniemi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yvonne Liu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J Heap

  • Univ Nottingham, Sch Mol Med Sci, Ctr Biomol Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E Cua

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Prieto

  • University of León, Department of Food Hygiene and Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dorothea Sesardic

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Vuento

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yulia Sokolova

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lotta Söderholm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Korte

  • Department of Food and Environmental Hygiene, University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Suzanne R. Kalb

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marina Torresi

  • Ist Zooprofilatt Sperimentale Abruzzo & Molise G, IZS Dell'abruzzo E Del Molise Giuseppe Caporale

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yann Sévellec

  • Environmental and Occupational Health (ANSES)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christina Hank

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Martti Peltonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mindaugas Malakauskas

  • Lithuanian Univ Hlth Sci, Dept Food Safety & Anim Hyg, Vet Acad

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Mattila-Sandholm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leena Mattila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J Hoorfar

  • National Food Institute, Technical University of Denmark, Søborg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Suortti

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Tiusanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alvydas Malakauskas

  • Department of Infectious Diseases, Faculty of Veterinary Medicine, Veterinary Academy, Lithuanian University of Health Sciences, Kaunas

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Renáta Karpíšková

  • Veterinary Research Institute

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Stephen W Davis

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Johnny Lisboa

  • Group of Fish Immunology & Vaccinology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal
  • i3S - Instituto de Investigação e Inovação em Saúde, Universidade do Porto, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

F Peloux

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bo Segerman

  • National Veterinary Institute

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S. Virtanen

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Erkki Eerola

  • Turku University Hospital

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Claudia Brito

  • Group of Molecular Microbiology, IBMC – Institute for Molecular and Cell Biology; i3S – Institute for Research and Innovation in Health, Porto 4200-135, Portugal
  • ICBAS- Instituto de Cieˆncias Biome ́dicas Abel Salazar, University of Porto, Porto 4200-135, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christelle Mazuet

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aistė Kabašinskienė

  • Lithuanian Univ Hlth Sci, Dept Food Safety & Anim Hyg, Vet Acad

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Lyijynen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aimo A Kuhmonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

B. Vogelsang

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rafael A. Fernandez

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ilpo Pölönen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Meija Kivisaari

  • Satakunta University of Applied Sciences

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michel-Robert Popoff

  • Inst Pasteur, Institut Pasteur Paris, Le Reseau International des Instituts Pasteur (RIIP), Unite Bacteries Anaerobies & Toxines

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sandra Magone

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Elisabeth Carniel

  • Inst Pasteur, Yersinia Res Unit, Yersinia Natl Reference Lab

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Adriano Henriques

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Renata Karpiskova

  • Vet Res Inst, Czech Veterinary Research Institute

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jouko Ridell

  • Elintarvike- ja ympäristöhygienian laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Audrey Fisher

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A. Bohl

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija K. Hyytiä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anita Brila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Taurai Tasara

  • Univ Zurich, Inst Food Safety & Hyg, Vetsuisse Fac

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Erkki Heinänen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lei Shi

  • Jinan Univ, Jinan University, Inst Food Safety & Nutr
  • NIDA, NIH National Institute on Aging (NIA), NIH National Institute on Drug Abuse (NIDA), National Institutes of Health (NIH) - USA, Chem & Drug Metab, Intramural Res Program, NIH

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Martin C. J. Maiden

  • University of Oxford
  • Radcliffe Observatory Quarter

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisa Gröhn

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nicolas Radomski

  • Univ Paris Saclay, Ecole Nationale Veterinaire d'Alfort (ENVA), Universite Paris Saclay, ENVA, BDR, UMR INRAE

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Risto M Ruuska

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jorma Mannonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raffaelina Mercogliano

  • Univ Naples Federico II, University of Naples Federico II, Dept Vet Med & Anim Prod

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

George E Hannett

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mark Achtman

  • Natl Univ Ireland Univ Coll Cork, Environm Res Inst

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maija Kallioniemi

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Heath

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K. Jalava

  • National Institute for Health and Welfare (THL)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Auli M. Vaarala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mauri Aalto

  • Etelä-Pohjanmaan shp
  • University of Tampere
  • Hosp Dist South Ostrobothnia, Dept Psychiat
  • Tampere University
  • South Ostrobothnia Central Hospital

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P Dellamonica

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne-Mette Seyfarth

  • Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Loreta Šernienẻ

  • Department of Food Safety and Quality, Faculty of Veterinary Medicine, Veterinary Academy, Lithuanian University of Health Sciences, Kaunas

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Miguel Prieto

  • Institute of Food Science and Technology, Department of Food Hygiene and Technology, Faculty of Veterinary Medicine, University of León, León

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Janne Lahtinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michel Hebraud

  • INRAE, INRAE, EABX

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

C Ichai

  • Univ Cote dAzur, Universite Cote d'Azur (ComUE), CHU Nice, CHU Nice, Serv Reanimat Polyvalente, Hop Pasteur 2

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Roberto Rosmini

  • Department of Veterinary Public Health and Animal Pathology, Alma Mater Studiorum, University of Bologna, Bologna

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö