1975 …2020

Research output per year

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Ansioluettelo

Hannu Salovaaran blogi:

http://blogs.helsinki.fi/hsalovaa/

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Cereal technology
  • 415 Muut maataloustieteet
  • elintarviketieteet
  • viljateknologia
  • 220 Industrial biotechnology
  • Cereal technology
  • Food fermentation

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

Elintarviketieteiden tutkinnot vs. maatalous- ja metsätieteiden tutkinnot: Kommentti tutkintonimikkeisiin

Salovaara, H., helmikuuta 2020, julkaisussa : Alimenta. 113, 01-20, s. 32 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Lactic Acid Bacteria in Cereal-Based Products

Gänzle, M. & Salovaara, H., 8 huhtikuuta 2019, Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects. Vinderola, G., Ouwehand, A., Salminen, S. & von Wright, A. (toim.). 5 toim. CRC press, s. 199-214 14 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Sitkojauheen käyttö leipomoissa

Salovaara, H. O., tammikuuta 2018, julkaisussa : Leipuri. 116, 1, s. 30-33 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Detection of gluten in products containing barley: A proposal for C-hordein as reference material.

Huang, X., Kanerva, P. M., Salovaara, H. O. & Sontag-Strohm, T. S., maaliskuuta 2017, Proceedings of the 30th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (WGPAT), Valencia, Spain, September 26-27, 2016.. Köhler, P. (toim.). Freising: WGBAT, s. 25-29 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliAmmatillinen

Katojen ja nälän merkkivuosia: Kolumni

Salovaara, H. O., syyskuuta 2017, julkaisussa : Alimenta. 110, 4, s. 4 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Projektit

Viljaproteiinien muokkaus hapettamisen avulla

Kanerva, P., Huang, X., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H.

01/01/2012 → …

Projekti: Tutkimusprojekti

Oat technology

Salovaara, H., Gates, F. K., Sontag-Strohm, T., Loponen, J., Kanerva, P., Brinck, O. & Kivelä, R.

01/01/1987 → …

Projekti: Tutkimusprojekti

Wheat and gluten

Salovaara, H. & Sontag-Strohm, T.

01/01/1984 → …

Projekti: Tutkimusprojekti

Salt in breadmaking

Salovaara, H.

01/01/1980 → …

Projekti: Tutkimusprojekti

Palkinnot

Agronomiliiton vuoden vaikuttaja 2015

Hannu Salovaara (Vastaanottaja), 24 lokakuuta 2015

Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset

INNOSUOMI 1997 -kilpailun kunniamaininta

Hannu Salovaara (Vastaanottaja), 2 joulukuuta 1997

Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset

Aktiviteetit

Miksi kaura on niin suosittu? Agroseniorit

Hannu Salovaara (Puhuja)
7 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Yosan tarina 1/X

Hannu Salovaara (Puhuja)
1 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Miksi kaura on nyt niin kovasti esillä? Töölön rotaryklubi

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
31 tammikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Viljateknologien 28. Helmikollokvio 2018

Hannu Salovaara (Puhuja: esitelmän pitäjä)
2 helmikuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Lehtileikkeet

Kapunmäen historiaa

Hannu Salovaara

25/02/2018

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media

Kesäkuhmoislainen kehitti kaurasta hittituotteen

Hannu Salovaara

11/10/2017

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media

Hyljeksitysta kaurasta tuli trendivilja

Hannu Salovaara

08/12/2016

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media

Mihin perustuu kauran terveellisyys?

Hannu Salovaara

22/03/2016

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media

Kumpi kannattaa? Kaura vai ruis?

Hannu Salovaara

18/06/2015

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media