Valokuva Hannu Salovaara
1975 …2020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Verkko

Marina Häggman

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Aimo Jussila

  • Amihelp Oy
  • Amihelp Oy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Säde Mantere-Alhonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arja Nieminen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jarkko Venäläinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Peter Payne

  • Plant Breeding Institute PBI

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Liisa Lähteenmäki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisa Poutanen

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Lindfors

  • University of Tampere
  • Univ Tampere, University of Tampere, Fac Med & Life Sci, Celiac Dis Res Ctr
  • Tampere Univ, Tampere University, Fac Med & Hlth Technol, Celiac Dis Res Ctr
  • Tampere Univ, Tampere University, Fac Med & Hlth Technol, Coeliac Dis Res Ctr
  • Tampere Univ Hosp, Tampere University, Tampere University Hospital, Div Nephrol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lauri Simonson

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Juhani Sibakov

  • VTT Technical Research Center of Finland
  • Fazer Bakery Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael Gänzle

  • **University of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional Science

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Gottfried Spicher

  • Bundesforschungsanstalt Getreideforschung, Detmold

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Aalto-Kaarlehto

  • Department of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kristiina Tuukkanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Päivikki Savola

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K Shinholser

  • The University of Georgia

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ari Ignatius

  • BakAri Oy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Taina Heimonen-Kauppi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Mäki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Juha Koivurinta

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L Lähteenmäki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Koivula

  • Ministry of Agriculture and Forestry

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Kaukinen

  • Tampere University Hospital (TAYS)
  • University of Tampere
  • Seinajoki Cent Hosp
  • Univ Tampere, University of Tampere, Tampere University Hospital, Tampere Univ Hosp, Fac Med & Life Sci, Dept Internal Med
  • Tampere Univ, Tampere University, Fac Med & Hlth Technol, Celiac Dis Res Ctr
  • Tampere Univ Hosp, Tampere University, Tampere University Hospital, Dept Internal Med, Unit Endocrinol, Teiskontie Tampere
  • Univ Tampere, Tampere University, Tampere University Hospital, Tampere Univ Hosp, Fac Med & Hlth Technol, Allergy Ctr
  • Tampere University Hospital, Heart Hospital, Tampere, Finland
  • Tampere Univ Hosp, Tampere University, Tampere University Hospital, Div Nephrol
  • Tampere University
  • Tampere University Hospital

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heikki Kerojoki

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Karin Autio

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tuula Sontag-Strohm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L Vamos-Vigyazo

  • KEKI

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katrin Dengo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

John Powers

  • The University of Georgia

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Reijo Karjalainen

  • Kasvipatologia (Soveltavan biologian laitos)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne-Marie Kurka

  • HY

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sanna Luoto

  • Helsingin yliopisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulla Helleman

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Merja Ellilä

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Teija Valjakka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Mattila-Sandholm

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pertti Koivisto

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hilpi Katunpää

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jaana Heinonen

  • Helsingin Mylly Oy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jari Peltonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K.-H. Liukkonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Karin Bäckström

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marina Heinonen

  • University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christina Westermarck-Rosendahl

  • Elintarvikekemian ja -teknologian laitos EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael Gänzle

  • University of Alberta

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M-L Ala-Kulju

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Fred K Gates

  • Univ Glasgow, University of Glasgow, Glasgow Poly

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria Göransson

  • Department of Nutrition

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paivi Kanerva

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Niina Kälviäinen

  • Dept. of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Fundagül Erem

  • Akdeniz University, Antalya, Turkey

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sari Lilja

  • Dept. of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R Kurkela

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rakel Kurkela

  • Department of Food Chemistry and Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Laima Degutyte-Fomins

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Korhola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Johanna Jaskari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Mikola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka Mäki-Reinikka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rakel Kurkela

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jussi Loponen

  • Fazer Group

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sisko Kulhomäki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Demeczky

  • KEKI

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

B. J. Dobraszczyk

  • Univ Reading, Sch Food Biosci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka T Männistö

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Annika Wilhelmson

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marina Häggman

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Laima Degutyte

  • Kaunas University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paivi Kanerva

  • Oy Karl Fazer Ab, Fazer Mills

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

U Hellemann

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Mikola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marjatta Korkman

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Åsa Andersson

  • Dept. of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Terhi Virtanen

  • Leipätiedotus

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

B. J Dobraszcyk

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pirjo Salo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S Rodrigues

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ritva Huttunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jing Wang

  • Department of Food and Environmental Sciences
  • Natl Inst Metrol, National Institute of Metrology China
  • Norwegian Univ Life Sci, Norwegian University of Life Sciences, INA
  • Sichuan Univ, Sichuan University, Sch Life Sci
  • National Institute of Metrology China
  • Massachusetts Institute of Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S.-W. Qiao

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L Vamos-Vigyazo

  • Central food research Institute, KEKI

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Risto Ihamuotila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Essi Myrsky

  • TaY

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pirjo Alho-Lehto

  • Raisio Group, Raisio, Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Fabritius

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kjell Fjell

  • Statkorn, Oslo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heli Antila

  • Fazer Ltd.

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ilma Korponay-Szabo

  • Coeliac Disease Centre
  • University of Debrecen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Timo Sareneva

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

G. Juodeikiene

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maaike Bruins

  • DSM Food Specialties BV

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arvi Wilpola

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Gudmundsson

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Griffin

  • Cardiff Univ, Sch Phys & Astron

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marko Levola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Grazine Juodeikiene

  • Kaunas University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Emma Laivisto

  • University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaarina Koskinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Lapveteläinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rauno Vanhoja

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Veli-Matti Kosma

  • University of Eastern Finland
  • University of Eastern Finland (UEF)
  • Kuopio University Hospital (KYS)
  • Kuopio University Hospital
  • University of Eastern Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dennis Gordon

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Väisänen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Turakainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P Mäki-Reinikka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Detlef Schuppan

  • Johannes Gutenberg Univ Mainz, Dept Med 1
  • Harvard University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

G A Alfredsson

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Rauhavirta

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Lahtinen

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Dept Food Technol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kirsi Jouppila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Yi Xu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marina Häggman

  • Dept. of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Pargany-Gyarfas

  • Central food research Institute, KEKI

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku T Heikkinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bogdan Dobraczszyk

  • Univ Reading, University of Reading, Dept Food & Nutr Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael G Gänzle

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sanna Luoto

  • Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Merja U.M Kärkkäinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tarja A Kemppainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Riitta-Liisa Hyöppönen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Kluge

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J ENQVIST

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka Koivistoinen

  • Deapartment of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kirsi Vedenpää

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jari Oksanen

  • University of Oulu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Victor Zevallos

  • Johannes Gutenberg Univ Mainz, Johannes Gutenberg University of Mainz, Inst Mol & Translat Med, Dept Med 1

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eeva-Liisa Ryhänen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jussi Loponen

  • Fazer Grp
  • Fazer Grp, Fazer Lab

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ester Horn

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sanna Luoto

  • Helsingin yliopisto elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pierre Gelinas

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Matti Korhola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pia Kontula

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marja Raatikainen

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Luppo Edens

  • DSM Food Specialties BV

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Matti K Ristikankare

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jouko Savolainen

  • Orion Diagnostica

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Raevuori

  • Fazer Ltd.

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pertti Paloranta

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Päivi Koskinen

  • Univ Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Jeroch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arja Martikainen

  • Dept. of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Outi Brinck

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Aalto-Kaarlehto

  • Univ Helsinki, Dept Food Technol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jette Jakobsen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Detlef Schuppan

  • Johannes Gutenberg Univ Mainz, Johannes Gutenberg University of Mainz, Inst Mol & Translat Med, Dept Med 1

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Chonggang Zhang

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K. Kaukinen

  • Tampere University Hospital (TAYS)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Aalto-Kaarlehto

  • Dept. of Food Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pekka Koivistoinen

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Sinda

  • Alko

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Päivi Myllärinen

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Fred Gates

  • Helsingin yliopisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alexandre Mongeot

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Y Myamoto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Veli Kauppinen

  • Helsinki Technical University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulla Helleman

  • Department of Food Chemistry and Technology

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna-Mari Natri

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Satumarja Stenman

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kisti Kojo

  • Department of Food Chemistry and Technology EKT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anu Kaukovirta-Norja

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christel Lamberg-Allard

  • Ravitsemustiede (Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eirik Kronlöf

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Seppo Heiskanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maija Hurri-Martikainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Osmo Ulvinen

  • Siementarkastuslaitos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Merja Ellilä

  • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
  • University of Turku

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Karin Backström

  • Univ Helsinki, Dept Food Technol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christel J Lamberg-Allardt

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kirsi Ruohoniemi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vilja Iivonen

  • Univ Helsinki, Dept Food & Environm Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

V H Mantynen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Pargany-Gyarfas

  • KEKI

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katja Ahvenniemi

  • Univ Helsinki, Dept Food & Environm Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Risto J Julkunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R. Collighan

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T.E. Luallen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anette Palssa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L. Degutyte

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. G. Gänzle

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö