Siirry päänavigointiin
Siirry hakuun
Siirry pääsisältöön
Helsingin yliopisto Etusivu
English
Svenska
Suomi
Etusivu
Henkilöt
Julkaisut
Projektit
Tutkimusinfrastruktuurit
Tutkimusyksiköt
Tietoaineistot
Aktiviteetit
Palkinnot
Lehtileikkeet
Haku asiantuntemuksen, nimen tai kytköksen perusteella
Hannu Salovaara
Grain Technology research
Ohjaaja tohtoriohjelmassa
,
Doctoral Programme in Food Chain and Health
1975 …
2020
Tutkimustuotoksia vuodessa
Yleiskatsaus
Verkosto
Julkaisut
(327)
Projektit
(13)
Palkinnot
(2)
Aktiviteetit
(116)
Lehtileikkeet
(27)
Ohjattu työ
(1)
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.
Julkaisut
Tutkimustuotoksia vuodessa
1975
1982
1984
1985
1986
1987
1993
1995
1996
1997
1998
2006
2010
2012
2014
2017
2020
195
Artikkeli
52
Konferenssiartikkeli
43
Kirjan luku tai artikkeli
20
Kirja
17
Muut aineistot
7
Patentti
6
Kokoomateos tai erikoisnumero
2
Tutkimusraportti
2
Katsausartikkeli
Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
2 tulosta
Julkaisuvuosi, teoksen nimi
(laskeva)
Julkaisuvuosi, teoksen nimi
(nouseva)
Nimi
Tyyppi
Suodatin
Tutkimusraportti
Hakutulokset
1983
Kuuden kevätvehnälajikkeen leivontalaatu. Tutkimusraportti vuonna 1983 viljellyn vehnämateriaalin tuloksista. Leipomokokeet vehnäjauhofraktiolla.
Salovaara, H. O.
&
Heimonen-Kauppi, T.
,
1983
,
671 toim.
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos
.
32 Sivumäärä
(EKT-sarja; nro 671)
Tutkimustuotos
:
Kirja/raportti
›
Tutkimusraportti
›
Ammatillinen
1982
Heikkolaatuisen leipävehnän käyttö
Salovaara, H. O.
,
Korkman, M.
,
Huttunen, R.
&
Koskinen, K.
,
1982
,
Viljantutkimustoimikunta ja Valtion Viljavarasto
.
14 Sivumäärä
(Viljantutkimustoimikunta ja Valtion Viljavarasto. Tiedontantoja)
Tutkimustuotos
:
Kirja/raportti
›
Tutkimusraportti
›
Ammatillinen