Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 1974 2018

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2014

Loss of smell and taste: Epidemiology and impact on quality of life

Nordin, S. & Tuorila, H., 2014, Management of Smell and Taste Disorders: A Practical Guide for Clinicians. Welge-Luessen, A. & Hummel, T. (toim.). Stuttgart: Thieme, s. 1-8 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Sensory perception and other factors affecting consumer choice of olive oil

Tuorila, H. & Recchia, A., 2014, Olive Oil Sensory Science. Monteleone, E. & Langstaff, S. (toim.). Oxford: Wiley Blackwell, s. 55-80 26 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2010

Taste and food preferences

Tuorila, H., 2010, Encyclopedia of Perception. Goldstein, E. B. (toim.). Thousand Oaks: Sage, s. 969-973 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2007

Sensory perception as a basis of food acceptance and consumption

Tuorila, H., 2007, Consumer-led food product development. MacFie, H. (toim.). Boca Raton, Cambridge: CRC Woodhead, s. 34-65 32 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2005

Aistien toiminta ja aistihavaintojen luokitukset

Karhunen, L. & Tuorila, H., 2005, Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät. Tuorila, H. & Appelbye, U. (toim.). [Helsinki]: Yliopistopaino, s. 33-54 22 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aistinvarainen tutkimus: tieteenala ja käyttöalueet

Tuorila, H. & Appelbye, U., 2005, Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät. Tuorila, H. & Appelbye, U. (toim.). [Helsinki]: Yliopistopaino, s. 17-31 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aistinvaraisen kokeen suunnittelu ja toteutus

Mustonen, S., Appelbye, U. & Tuorila, H., 2005, Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät. Tuorila, H. & Appelbye, U. (toim.). [Helsinki]: Yliopistopaino, s. 175-191 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Eettiset näkökohdat aistinvaraisessa tutkimuksessa

Miettinen, S-M. & Tuorila, H., 2005, Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät. Tuorila, H. & Appelbye, U. (toim.). [Helsinki]: Yliopistopaino, s. 193-201 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Mieltymysten ja hyväksyttävyyden mittaaminen

Mustonen, S., Vehkalahti, K. & Tuorila, H., 2005, Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät. Tuorila, H. & Appelbye, U. (toim.). [Helsinki]: Yliopistopaino, s. 206-225 20 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Voimakkuuden keston mittaaminen

Miettinen, S-M. & Tuorila, H., 2005, Elintarvikkeiden aistinvaraiset tutkimusmenetelmät. Tuorila, H. & Appelbye, U. (toim.). [Helsinki]: Yliopistopaino, s. 107-117 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2004

Sensory analysis and olfactory perception: some sources of variation

Thomas-Danguin, T., Rouby, C., Sicard, G., Vigouroux, M., Barkat, S., Brun, V., Farget, V., Rousseau, F., Dumont, JP., Johansson, A., Bengtzon, A., Hall, G., Ormel, W., Essed, N., De Graaf, C., Bouzigues, S., Gourillon, S., Cunault, L., Issanchou, S., Hoyer, S. & 5 muutaZunft, F., Hummel, T., Nielsen, R., Koskinen, S. & Tuorila, H., 2004, Handbook of Flavor Characterization: Sensory Analysis, Chemistry, and Physiology. New York: Marcel Dekker, 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1999

Aistittava laatu ja miellyttävyys elintarvikkeiden valintaa ohjaavina tekijöinä.

Tuorila, H., 1999, Ravitsemuskertomus 1998.. Lahti-Koski, M. (toim.). Kansanterveyslaitos, 7 Sivumäärä (Kansanterveyslaitoksen julkaisuja. B.; nro B2).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1997

Attitudes as determinants of food consumption.

Tuorila, H., 1997, Encyclopedia of human biology. Dulbecco, R. (toim.). 2 toim. San Diego, California: Academic Press, s. 599-606 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1992

Preferences and attitudes related to fat-containing foods

Tuorila, H., 1992, Dietary fats: Determinants of Preference, Selection and Consumption. Mela, D. (toim.). London: Elsevier Scientific Publ. Co, s. 27-41 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1991

Individual and cultural factors in the consumption of beverages

Tuorila, H., 1991, Thirst: Physiological and Psychological Aspects. Ramsay, DJ. & Booth, DA. (toim.). London: Springer-Verlag, s. 354-364 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1990

THE ROLE OF ATTITUDES AND PREFERENCES IN FOOD CHOICE

TUORILA, H., 1990, Nutritional Adaptation to New Life-Styles, Bibliotheca Nutritio et Dieta. Somogoi, JC. & Koskinen, EH. (toim.). Basel: Karger, Vuosikerta 45. s. 108-116 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1988

BEHAVIORAL-MODELS IN THE PREDICTION OF CONSUMPTION OF SELECTED SWEET, SALTY AND FATTY FOODS

TUORILA, H. & PANGBORN, R. M., 1988, Food Acceptability. Thomson, DMH. (toim.). London: Elsevier Scientific Publ. Co, s. 267-279 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1987

Hedonic responses and attitudes in the acceptance of sweetness, saltiness and fattiness of foods

Tuorila, H., 1987, Food Acceptance and Nutrition. Solms, J., Booth, DA., Pangborn, RM. & Raundhardt, O. (toim.). London: Academic Press, s. 337-351 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

1981

Consumer acceptance of minced Baltic herring products

Tuorila, H., Kiesvaara, M. & Suihko, M., 1981, Criteria of Food Acceptance: How Man Chooses What He Eats. Solms, J. & Hall, R. (toim.). Zürich: Forster Verlag, s. 153-162 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Suprathreshold odour intensity assessment: individual variation in scaling

Tuorila, H., 1981, Flavour '81. Schreier, P. (toim.). New York: de Gruyter, s. 53-62 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu