Henkilökohtainen profiili

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Food technology, Master of Science, Wageningen University

1 syysk. 201530 elok. 2017

Myöntöpäivä: 30 elok. 2017

Bio-engineering, Bachelor of engineering, NANJING AGRICULTURAL UNIVERSITY

1 syysk. 201110 kesäk. 2015

Myöntöpäivä: 10 kesäk. 2015

Tieteenalat

  • 1182 Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
  • 1183 Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai
  • Oxizyme 2024

    Zhao, H. (Puhuja)

    9 heinäk. 202412 heinäk. 2024

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

  • Oxizyme 2022

    Zhao, H. (Puhuja)

    6 heinäk. 2022

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

  • 14th Carbohydrate Bioengineering Meeting

    Zhao, H. (Puhuja)

    28 syysk. 2022

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

  • Aalto University

    Zhao, H. (Vieraileva tutkija)

    15 lokak. 201931 toukok. 2020

    Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

  • XV cell wall meeting

    Zhao, H. (Osallistuja)

    7 heinäk. 201912 heinäk. 2019

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen