Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

• 113 Tietojenkäsittely- ja informaatiotieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2016 2018

• 3 Konferenssiartikkeli
  • 2 Tutkimusraportti
  • 2 Artikkeli

Learning Non-parametric Markov Networks with Mutual Information

Leppä-Aho, J., Räisänen, S., Yang, X. & Roos, T., 2018, Proceedings of the Ninth International Conference on Probabilistic Graphical Models. Kratochvíl, V. & Studený, M. (toim.). Vuosikerta 72. s. 213-224 12 Sivumäärä (Proceedings of Machine Learning Research; Vuosikerta 72).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Minimax Optimal Bayes Mixtures for Memoryless Sources over Large Alphabets

Jääsaari, E., Leppä-Aho, J., Silander, T. & Roos, T., 2018, Proceedings of 29th International Conference on Algorithmic Learning Theory. Janoos, F., Mohri, M. & Sridharan, K. (toim.). Vuosikerta 83. s. 470-488 (Proceedings of Machine Learning Research; Vuosikerta 83).

Open access

Quotient Normalized Maximum Likelihood Criterion for Learning Bayesian Network Structures

Silander, T., Leppä-Aho, J., Jääsaari, E. & Roos, T., 2018, Proceedings of the 21st International Conference on Artificial Intelligence and Statistics (AISTATS) 2018. Storkey, A. & Perez-Cruz, F. (toim.). PMLR, s. 948-957 10 Sivumäärä (Proceedings of Machine Learning Research; Vuosikerta 84).

Open access

Learning Gaussian graphical models with fractional marginal pseudo-likelihood

Leppä-Aho, J., Pensar, J., Roos, T. T. & Corander, J., 11 tammikuuta 2017, julkaisussa : International Journal of Approximate Reasoning. 83, s. 21-42 22 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu