Valokuva Janne Lundén
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), B424

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

19992020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2016

Inspection techniques for poultry slaughterhouse operations: the case of the European Union

Lunden, J. M., 31 joulukuuta 2016, Achieving sustainable production of poultry meat. Ricke, S. (toim.). Cambridge: Burleigh and Dodds Science Publishing, Vuosikerta 1: Safety, quality and sustainability. s. 141-156 16 Sivumäärä (Burleigh Dodds series in agricultural science; nro 13).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2014

Official control: Organization of official control

Bērziņš, A., Lundén, J. & Korkeala, H., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 556-561 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Official control: Flexibility and uniformity of official control

Niemi, V-M. & Lundén, J., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 639-642 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Official control: Enforcement

Lepistö, O., Lundén, J. & Kettunen, K., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 593-604 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Official control: Introduction

Lundén, J., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 553-555 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Official control: Inspection and sampling

Nevas, M. & Lundén, J., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 581-592 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Use of meat inspection data

Korkeala, H. & Lundén, J., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 667-673 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2010

Official control of slaughterhouses and processing plants

Kaario, N. & Lundén, J., 2010, Handbook of Poultry Science and Technology: Primary Processing. Guerrero-Legarreta, I., Hui, Y. H., Alarcón-Rojo, A. D., Alvarado, C., Bawa, A. S., Guerrero-Avendaño, F., Lundén, J., McKee, L., Mine, Y., Owens, C. M., Pérez-Álvarez, J. A., Regenstein, J. M., Rosmini, M. R., Soriano-Santos, J. & Wu, J-Y. E. (toim.). Hoboken, NJ, USA: John Wiley & Sons Ltd. , Vuosikerta 1. s. 107-119 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2007

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Bakteerit: Listeria monocytogenes

Korkeala, H. & Lundén, J., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 54-62 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Tuotantohygienia: Pintahygienian valvonta

Lundén, J., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 370-372 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Tuotantohygienia: Tuotantotilojen ja tuotteiden kontaminoituminen patogeeneilla ja pilaajabakteereilla

Lundén, J., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 362-365 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Tuotantohygienia: Kontaminaation hallinta

Lundén, J., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 366-370 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

2006

Risk-based meat inspection in a Nordic context

Truls Nesbakken ja Paul Skjaker, 2006, English. TemaNord 2006:585, Vuosikerta 2006. 157 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

2005

Contamination routes and analysis in food processing environments

Lundén, J., Björkroth, J. & Korkeala, H., 2005, Handbook of Hygiene Control in the Food Industry. Lelieveld, H. L. M., Mostert, M. A. & Holah, J. (toim.). Cambridge, England: Woodhead publishing, s. 539-555 17 Sivumäärä (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; nro 116).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2004

Adherence of persistent Listeria monocytogenes strains

Lundén, J., Autio, T. & Korkeala, H., 2004, Safety Assurance During Food Processing. Smulders, F. J. M. & Collins, J. D. (toim.). Wageningen, the Netherlands: Wageningen Academic Publishers, Vuosikerta 2. s. 405-406 2 Sivumäärä (Food Safety Assurance and Veterinary Public Health; Vuosikerta 2).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2002

Food associated listeriosis, yersiniosis, and botulism: new DNA-based methods for studying the infection routes, controlling the spread and assessing the risks in food production

Julkaisun otsikon käännös: Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi: uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessaKorkeala, H., Asplund, K., Autio, T., Björkroth, J., Fredriksson-Ahomaa, M., Hellström, S., Hielm, S., Hyytiä, E., Jalava, K., Korte, T., Lindström, M., Lundén, J., Markkula, A., Nevas, M., Miettinen, M., Oksa, L., Siitonen, A., Hallanvuo, S., Lukinmaa, S., Rinttilä, T. & 4 muuta, Skurnik, M., Kiljunen, S., Pajunen, M. & Söderholm, L., 2002, SYTTY Finnish Research Programme on Environmental Health 1998-2001: Results. Juuti, S. & Leinonen, H. (toim.). Kuopio: Finnish Research Programme on Environmental Health, s. 276-285 10 Sivumäärä (Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health - SYTTY; nro 1/2002).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Listeria monocytogeneksen kiinnittyminen elintarviketeollisuudessa käytettäville pinnoille

Lundén, J., 2002, Laitehygienia elintarviketeollisuudessa: Hygieniaongelmien ja Listeria monocytogeneksen hallintakeinot. Wirtanen, G. (toim.). Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, s. 85-88 4 Sivumäärä (VTT Publications; nro 480).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen