Valokuva Johanna Björkroth
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), A4018

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1992 …2020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Verkko

Petri Auvinen

Henkilö: HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö, U4 Opetus- ja tutkimushenkilöstö

Lars Paulin

Henkilö: M5 Opetuksen ja tutkimuksen tukihenkilöstö

Janne Lundén

Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö

Pia Laine

Henkilö: M5 Opetuksen ja tutkimuksen tukihenkilöstö

Anne Ylinen

Henkilö: U2 Opetus- ja tutkimushenkilöstö

Ravi Kant

Henkilö: U2 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, Opetus- ja tutkimushenkilöstö

Otto Helve

Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö

Peter Vandamme

  • Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tom Coenye

  • Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Wilhelm H. Holzapfel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Stolle

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H Eisgruber

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulrich Schillinger

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leon M T Dicks

  • University of Stellenbosch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Rolf Geisen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Wilhelm H Holzapfel

  • School of Life Sciences, Handong Global University, Pohang

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Wilhelm Holzapfel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Isabel Jaime

  • Univ Burgos, Universidad de Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jordi Rovira

  • Univ Burgos, Universidad de Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne Paloranta

  • Department of Food Hygiene and Environmental Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jean Swings

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Norbert Weiss

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Bart Hoste

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leon M.T. Dicks

  • Stellenbosch University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Wilhelm H. Holzapfel

  • Federal Research Centre of Food and Nutrition

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Akihito Endo

  • University of Stellenbosch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Barbara Schalch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K Asplund

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eva M Santos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

B. Schalch

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marc Vancanneyt

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jouko Ridell

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anthony C Yannarell

  • Univ Illinois, Dept Nat Resources & Environm Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

F Leroi

  • INRA, Oniris, Laboratoire Ecosystèmes Microbiens et Molécules Marines pour les Biotechnologies, Nantes

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nicoletta Murru

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Saija Kiljunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Luc De Vuyst

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tytti Heinonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Colgan

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Amalia Mormile

  • Faculty of Veterinary Medicine, University of Naples FEDERICOII

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hannele Keränen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Juha-Pekka Turunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Susanna Eerola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christian Andrighetto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Parag A Vaishampayan

  • CALTECH, Jet Prop Lab, Biotechnol & Planetary Protect Grp

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L PALMU

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jette Kjeldgaard

  • University of Copenhagen, Faculty of Health and Medical Sciences
  • Tech Univ Denmark, Technical University of Denmark, Natl Food Inst

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Hyytiä-Trees

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Louise M.A. Jakobsen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Akihito Endo

  • University of Turku

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Juho Rousu

  • Aalto University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raul Raya

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Vandamme

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Kivisaari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaarina Aarnisalo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Mikkonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S. Fanning

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J. Kuusipalo

  • Tampere University of Technology (TUT)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michael W Peck

  • Quadram Inst, Quadram Institute, Gut Hlth & Food Safety

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L. Nuotio

  • Dept Risk Assessment

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S Berg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Salome Schneider

  • Agroscope Reckenholz Tanikon Res Stn ART

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J. Ridell

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vesa Myllys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

U Schillinger

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

W H Holzapfel

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sanna Vesterinen

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R. Henrik Nilsson

  • Univ Tartu, Inst Ecol & Earth Sci, Dept Bot

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paw Dalgaard

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L. Kuuliala

  • Tampere University of Technology (TUT)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kari Seppälä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pavel Švec

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christina Molinero

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Javeria Ali

  • Aalto University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

H. Haajanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Daly

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heike Morgenstern

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Karp

  • Tampere University of Technology (TUT)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paul De Vos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ole Mejlholm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tanja Rämö

  • Helsingin yliopisto, Biotekniikan instituutti
  • National Bureau of Investigation

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kirsi Hiltunen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Steven J Hallam

  • Univ British Columbia, Dept Microbiol & Immunol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne Remes

  • Kuopio University Hospital (KYS)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Petra Haberer

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sandra Torriani

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

D. Ziegler

  • Mabritec AG

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anja Siitonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Martin Hartmann

  • Univ British Columbia, Dept Microbiol & Immunol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hilde Revets

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sabri M Naser

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Edo Knijff

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kessy Abarenkov

  • Univ Tartu, Inst Ecol & Earth Sci, Dept Bot

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A. O'Connell

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Power

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nina Eggers

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Nurmi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Liisa Palmu

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Graciela Vignolo

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arthur C. Ouwehand

  • Danisco Sweeteners Oy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kristiina Asplund

  • University of Helsinki, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Pippuri

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

N. Mäki-Petäys

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raffaelina Mercogliano

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Minna Ristiniemi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Wilhelm H. Holzapfel

  • Federal research Centre for Nutrition

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Korte

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jorgen Leisner

  • University of Copenhagen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Hatakka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anne Modberg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria Aponte

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Danilo Ercolini

  • Department of Agricultaral Sciences, Division of Microbiology, University of Naples Federico II

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Georg Schmidt

  • Technical University of Munich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Isa Biese

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Franco Dellaglio

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mette Bohn Vest

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K. Kolppo

  • Tampere University of Technology (TUT)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Siitonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sirkka Pyhälä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S.-M. Auvinen

  • Tampere University of Technology (TUT)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Levonen

  • Finnish Food Safety Authority (EVIRA)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Irma Virjo

  • University of Tampere

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paw Dalgaard

  • Tech Univ Denmark, Technical University of Denmark, DTU Natl Food Inst

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. Nummela

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Vet Med, Dept Food Hyg & Environm Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria Barile

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Pitkälä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lotta Söderholm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vilmar Veldre

  • Univ Tartu, Inst Ecol & Earth Sci, Dept Bot

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carolina Belfiore

  • CERELA, Argentina

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

John Rementzis

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tiina Mattila-Sandholm

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hanne Christine Bertram

  • Aarhus University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Christopher Quince

  • University of Glasgow

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katrien De Bruyne

  • University of Ghent

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Noora Salovuori

  • Univ Helsinki, Inst Biotechnol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Jalava

  • Helsingin yliopisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ana M Diez

  • Univ Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J Lehto

  • Department of Food Hygiene and Environmental Health

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Hofer

  • University of Zurich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Meija Kivisaari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Saraoui

  • INRA, Oniris, Laboratoire Ecosystèmes Microbiens et Molécules Marines pour les Biotechnologies, Nantes

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Matti Sonck

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Inst Biotechnol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Karel Kersters

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

A Paloranta

  • Department of Food Hygiene and Environmental Health

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Francesco Villani

  • Department of Agricultaral Sciences, Division of Microbiology, University of Naples Federico II

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vasileios Pothakos

  • Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

John Samelis

  • National Agricultural Research Foundation

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jordi Rovira

  • Univ Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Katri Penttinen

  • University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K Peltonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dieter Elsser

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Peter Vandamme

  • Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Akihito Endo

  • Tokyo University of Agriculture

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Susanna Lukinmaa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Tapio Visakorpi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kirsi Levä

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. F Pilet

  • INRA, Oniris, Laboratoire Ecosystèmes Microbiens et Molécules Marines pour les Biotechnologies, Nantes

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marzia Mohsina

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Perttu Karjalainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Saija Hallanvuo

  • University of Helsinki
  • Finnish Food Safety Author Evira, Food & Feed Microbiol Res Unit, Res & Lab Serv Dept

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Heiskanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Geert Huys

  • Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R Stephan

  • University of Zurich

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

William W Mohn

  • Univ British Columbia, Dept Microbiol & Immunol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Isabel Jaime

  • Univ Burgos, Dept Biotechnol & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Charles G Howes

  • Univ British Columbia, Dept Microbiol & Immunol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leena Oksa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Joanna Koort

  • University of Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Guido Funke

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Päivi Rautava

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Niels Bøknæs

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

María R. Foulquié Moreno

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Athanasia Kakouri

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Angiolella Lombardi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

P. Sheehan

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Outi Lyytikäinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Charles M. A. P. Franz

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Frank Devlieghere

  • Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M Solismaa

  • Department of Food Hygiene and Environmental Health

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö