Ei valokuvaa: Jutta Johanna Varis

Jutta Johanna Varis

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20172019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2017 2019

Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs

Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V., heinäkuuta 2019, julkaisussa : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1507-1518 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Improvement of the protein quality of wheat bread through faba bean sourdough addition

Coda, R., Varis, J., Verni, M., Rizzello, C. G. & Katina, K., 1 syyskuuta 2017, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 82, s. 296-302 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu