20092020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Tohtorikoulutettava Koulun, kasvatuksen, yhteiskunnan ja kulttuurin tohtoriohjelmassa (SEDUCE)  kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Väitöskirjaprojekti käsittelee ruoanlaittoa kotitalouden ruokatyönä lapsiperheissä.

Koulutus / tieteellinen pätevyys

kotitaloustiede, KM, tohtorikoulutettava

Myöntöpäivä: 3 helmikuuta 2004

Tieteenalat

  • 516 Kasvatustieteet
  • kotitaloustiede

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

  • 5 Artikkeli
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli

Engagements in Situationally Appropriate Home Cooking

Torkkeli, K., Janhonen, K. & Mäkelä, J., 1 toukokuuta 2020, (Hyväksytty/In press) julkaisussa : Food, Culture, and Society.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Kirja-arvio: Murcott, Anne (2019). Introducing Sociology of Food and Eating. Bloomsbury Publishing. 223 s.

Torkkeli, K., 4 marraskuuta 2019, julkaisussa : Kulutustutkimus.Nyt : Kulutustutkimuksen seuran julkaisu.. 13, 1, s. 75-78 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinen

Open access
Tiedosto

Elements of practice in the analysis of auto-ethnographical cooking videos

Torkkeli, K. L., Mäkelä, M. J. & Niva, M. H., 15 maaliskuuta 2018, julkaisussa : Journal of Consumer Culture.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Informal learning and food sense in home cooking

Janhonen, K., Torkkeli, K. & Mäkelä, J., 1 marraskuuta 2018, julkaisussa : Appetite. 130, s. 190-198 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Ruoanlaiton trampoliini

Janhonen, K. & Torkkeli, K., 7 syyskuuta 2017, julkaisussa : Kotitalous. 80, 3, s. 10-11 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Aktiviteetit

  • 6 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 5 Suullinen esitys

The 10th International Conference of Intercultural Arts Education: Arts, Skills and the Future Learning

Kristiina Janhonen (Puhuja: esitelmän pitäjä), , Anna Maria Kouhia (Puhuja: esitelmän pitäjä), , Kaisa Leena Torkkeli (Osallistuja), & Sami Johannes Koponen (Osallistuja)

12 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Manifestation of Competent Cooking

Kaisa Torkkeli (Puhuja)

31 elokuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

5th Summer Institute in Qualitative Research: Putting Theory to Work.

Kaisa Torkkeli (Osallistuja)

10 heinäkuuta 201714 heinäkuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Food as a material of cooking practice

Kaisa Torkkeli (Puhuja)

26 kesäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tiedosto

Analysing cooking as performance through the lens of practice theory

Kaisa Torkkeli (Puhuja)

12 heinäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tiedosto