Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Tohtorikoulutettava kasvatustieteellisessä tiedekunnassa (pääaineena kotitaloustiede). Väitöskirjaprojekti käsittelee ruoanlaittoa kotitalouden ruokatyönä lapsiperheissä.

Koulutus / tieteellinen pätevyys

kotitaloustiede, KM, tohtorikoulutettava

Keywords

  • 516 Kasvatustieteet
  • kotitaloustiede
  • kotitalouden ruokatyö

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2009 2018

  • 3 Artikkeli
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli

Elements of practice in the analysis of auto-ethnographical cooking videos

Torkkeli, K. L., Mäkelä, M. J. & Niva, M. H., 15 maaliskuuta 2018, julkaisussa : Journal of Consumer Culture.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Informal learning and food sense in home cooking

Janhonen, K., Torkkeli, K. & Mäkelä, J., 1 marraskuuta 2018, julkaisussa : Appetite. 130, s. 190-198 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Ruoanlaiton trampoliini

Janhonen, K. & Torkkeli, K., 7 syyskuuta 2017, julkaisussa : Kotitalous. 80, 3, s. 10-11 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Arkinen ruoanvalmistus kodissa - tilanteen mukaan ja ympäristön ehdoilla

Torkkeli, K., 2009, Kodin arki. H. J-A. . . (toim.). [Helsinki]: Helsingin yliopisto, s. 133-145 13 Sivumäärä (Kotitalous- ja käsityötieteiden laitoksen julkaisuja).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit 2016 2018

  • 6 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 4 Suullinen esitys
  • 1 Väitöskirjatyön seurantaryhmän jäsen

The 10th International Conference of Intercultural Arts Education: Arts, Skills and the Future Learning

Kristiina Janhonen (Puhuja: esitelmän pitäjä), Anna Maria Kouhia (Puhuja: esitelmän pitäjä), Kaisa Leena Torkkeli (Osallistuja), Sami Johannes Koponen (Osallistuja)
12 lokakuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Analysing cooking as performance through the lens of practice theory

Kaisa Torkkeli (Puhuja)
12 heinäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tiedosto

The Fifth BSA Food Study Group Conference: Food & Society 2017. 26–27 June, 2017, University of Westminster, London.

Kaisa Torkkeli (Osallistuja)
26 kesäkuuta 201727 kesäkuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Cooking as a performance in a family with children

Kaisa Torkkeli (Puhuja)
29 kesäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tiedosto

Food as a material of cooking practice

Kaisa Torkkeli (Puhuja)
26 kesäkuuta 2017

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Tiedosto