Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 1999 2019

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 elokuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate

Xu, Y., Coda, R., Holopainen-Mantila, U., Laitila, A., Katina, K. & Tenkanen, M., tammikuuta 2019, julkaisussa : Food Research International. 115, s. 191-199 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Influence of dextran synthesized in situ on the rheological, technological and nutritional properties of whole grain pearl millet bread

Wang, Y., Compaore-Sereme, D., Sawadogo-Lingani, H., Coda, R., Katina, K. & Maina, N. H., 1 heinäkuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 285, s. 221-230 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

The effect of structure and texture on the breakdown pattern during mastication and impacts on in vitro starch digestibility of high fibre rye extrudates

Alam, S. A., Pentikainen, S., Närväinen, J., Katina, K., Poutanen, K. & Sozer, N., huhtikuuta 2019, julkaisussa : Food & Function. 10, 4, s. 1958-1973 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Dextran produced in situ as a tool to improve the quality of wheat-faba bean composite bread

Wang, Y., Sorvali, P., Laitila, A., Maina, N. H., Coda, R. & Katina, K., marraskuuta 2018, julkaisussa : Food Hydrocolloids. 84, s. 396-405 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit 2005 2021

Aktiviteetit 2003 2018

  • 5 Public Talks
  • 2 Jäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa
  • 2 Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon
  • 1 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija)
17 tammikuuta 201818 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

NJF seminar: Nordic heritage varieties of cereals

Kati Katina (Puhuja: pääpuhuja (keynote))
16 heinäkuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Healthgrain forum (Ulkoinen yksikkö)

Kati Katina (Puheenjohtaja)
20 huhtikuuta 2014

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa

AACC annual conference

Kati Katina (Puhuja: pääpuhuja (keynote))
29 syyskuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Finnish Association of Cereal technologists (Ulkoinen yksikkö)

Kati Katina (Hallituksen jäsen)
1 syyskuuta 2013

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa