Valokuva Kati Katina

Kati Katina

Apulaisprofessori

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

19992021

Research output per year

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread

Wang, Y., Trani, A., Knaapila, A., Hietala, S., Coda, R., Katina, K. & Maina, N. H., 7 huhtikuuta 2020, julkaisussa : Food Hydrocolloids.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Waste bread recycling as a baking ingredient by tailored lactic acid fermentation

Immonen, M., Ndegwa, M. H., Wang, Y., Coda, R. & Katina, K., 4 toukokuuta 2020, julkaisussa : International Journal of Food Microbiology.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Biochemical characterization and technofunctional properties of bioprocessed wheat bran protein isolates

Arte, E., Huang, X., Nordlund, E. & Katina, K., 15 elokuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 289, s. 103-111 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Characterization of indigenous Pediococcus pentosaceus, Leuconostoc kimchii, Weissella cibaria and Weissella confusa for faba bean bioprocessing

Rizzello, C. G., Coda, R., Wang, Y., Verni, M., Kajala, I., Katina, K. & Laitila, A., 2 elokuuta 2019, julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 302, s. 24-34 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Co-fermentation of Propionibacterium freudenreichii and Lactobacillus brevis in Wheat Bran for in situ Production of Vitamin B12

Xie, C., Coda, R., Chamlagain, B., Varmanen, P., Piironen, V. & Katina, K., 5 heinäkuuta 2019, julkaisussa : Frontiers in Microbiology. 10, July, 10 Sivumäärä, 1541.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit

Aktiviteetit

  • 5 Public Talks
  • 3 Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon
  • 2 Jäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa
  • 1 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija), Kirsi Jouppila (Vieraileva tutkija)
23 lokakuuta 201924 lokakuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

DIL, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (German Institute of Food Technology), D-49610 Quackenbrück

Fred Stoddard (Vieraileva tutkija), Kati Kristiina Katina (Vieraileva tutkija)
17 tammikuuta 201818 tammikuuta 2018

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

AACC annual conference

Kati Katina (Puhuja: pääpuhuja (keynote))
29 syyskuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

NJF seminar: Nordic heritage varieties of cereals

Kati Katina (Puhuja: pääpuhuja (keynote))
16 heinäkuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Healthgrain forum (Ulkoinen yksikkö)

Kati Katina (Puheenjohtaja)
20 huhtikuuta 2014

Aktiviteetti: JäsenyystyypitJäsenyys tai muu rooli kansallisessa/kansainvälisessä komiteassa, toimikunnassa tai hallituksessa