Projekteja vuodessa
Hakutulokset
-
Aktiivinen
SPC Sourdough in Nordic style bread
Coda, R., Immonen, M. & Katina, K.
01/04/2022 → 31/03/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
IceBran: Ice-structuring proteins from wheat brans to improve frozen dough/bread quality
Huang, X., Katina, K., Stoddard, F., Lopes Graça, C. A. & Hashim, M.
01/04/2022 → 30/09/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Designing Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
Coda, R., Katina, K. & Cera, S.
01/07/2021 → 31/12/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
-
InnoFoodAfrica: Locally-driven co-development of plant-based value chains towards more sustainable African food system with healthier diets and export potential
Maina, N., Fogelholm, M., Stoddard, F., Katina, K., Coda, R., Lehtinen, P. & Belachew, K.
01/08/2020 → 31/07/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Leg4Life: Legumes for sustainable food system and healthy life
Pajari, A., Piironen, V., Vanhatalo, A., Simojoki, A., Jouppila, K., Kariluoto, S., Päivärinta, E., Konttinen, H., Hyytiäinen, K., Lombardini (former Lombardini-Riipinen), C., Lamminen, M., Alakukku, L., Chamlagain, B., Coda, R., Ertbjerg, P., Edelmann, M., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Itkonen, S., Katina, K., Knaapila, A., Kokkonen, T., Kuoppala, K., Lampi, A., Mäkelä, P., Nurmi, V., Ramos-Diaz, J. M., Salonen, A., Sandell, M., Sihvonen, M., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F., Tenkanen, M. & Varmanen, P.
01/06/2019 → 31/08/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
-
POWERGRAIN: Superior grain safety with designed mycotoxin binding properties
Maina, N., Katina, K., Coda, R., Koivula, H. & Lee, Y.
01/01/2019 → 31/12/2022
Projekti: Tutkimusprojekti