• PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20042021

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Kts. englanninkieliset sivut

Ansioluettelo

Tehtävänimike:

Apulaisprofessori ja akatemiatutkija, Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, Helsingin yliopisto (1.9.2017→)

Tieteellinen pätevyys ja koulutus:

Dosentti, elintarvikkeiden materiaalitiede, Helsingin yliopisto (2013)

ETT, elintarviketeknologia, Helsingin yliopisto (2009)

ETM, elintarviketeknologia, Helsingin yliopisto (2004)

Muut opinnot:

Yliopistopedagogiikka I (1+2); 10 op (2011)

Yliopistopedagogiikka 3; 5 op ja 4; 5 op (2013)

Akateeminen johtajakoulutus (2015)

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • elintarviketeknologia
  • hydrokolloidit
  • emulsiot
  • aerogeelit
  • pakkaukset
  • polysakkaridit
  • sienimyseelit

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai