20042020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut

Suodatin
Katsausartikkeli
2020

Strategies for structuring diverse emulsion systems by using wood lignocellulose-derived stabilizers

Mikkonen, K. S., 21 helmikuuta 2020, julkaisussa : Green Chemistry. 22, 4, s. 1019-1037 19 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2018

Safety considerations of plant polysaccharides for food use: a case study on phenolic-rich softwood galactoglucomannan extract

Pitkänen, L. M., Heinonen, M. & Mikkonen, K. S., 1 huhtikuuta 2018, julkaisussa : Food & Function. 9, 4, s. 1931-1943 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2013

Prospects of polysaccharide aerogels as modern advanced food materials

Mikkonen, K., Parikka, K., Ghafar, A. & Tenkanen, M., 2013, julkaisussa : Trends in Food Science & Technology. 34, 2, s. 124-136 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2012

Sustainable food-packaging materials based on future biorefinery products: xylans and mannans

Mikkonen, K. & Tenkanen, M., 2012, julkaisussa : Trends in Food Science & Technology. 28, 2, s. 90-102 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu