Valokuva: Kirsi Savijoki

Kirsi Savijoki

PhD, Docent, Biochemistry

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1995 …2023
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 1995 2019

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2013

Probiotics in cheese

Varmanen, P. K. & Savijoki, K., 2013, Cheese Ripening: Quality, Safety and Health Aspects. Randazzo, C. L., Caggia, C. & Neviani, E. (toim.). Nova Science Publishers, s. 215-224 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2011

Responses of Lactic Acid Bacteria to Heat Stress

Varmanen, P. K. & Savijoki, K., 2011, Stress Responses of Lactic Acid Bacteria. Tsakalidou, E. & Papadimitriou, K. (toim.). New York: Springer, s. 55-66 (Food Microbiology and Food Safety).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu