Valokuva: Laila Seppä

Laila Seppä

ETT, Diplomi-insinööri

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

19952018
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Elintarviketeknologia
  • Aistinvarainen tutkimus
  • Lihateknologia
  • 116 Kemia
  • Bioprosessitekniikka

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 1995 2018

Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

Greis, M., Seppa, L., Venalainen, E. R., Lyytikainen, A. & Tuorila, H., 2018, julkaisussa : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 93, s. 606-612 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Influence of fermented faba bean flour on the nutritional, technological and sensory quality of fortified pasta

Rizzello, C. G., Verni, M., Koivula, H., Montemurro, M., Seppa, L., Kemell, M., Katina, K., Coda, R. & Gobbetti, M., 2017, julkaisussa : Food & Function. 8, 2, s. 860-871 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars

Seppä, L. E., Tahvonen, R. & Tuorila, H. M., 2016, julkaisussa : Agricultural and Food Science. 25, 3, s. 202-215 and i-iv (suppl. tables) 18 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Preliminary investigation on the influence of heat treatment and storage time on the aroma of faba beans (Vicia faba)

Ramos Diaz, J., Suvanto, S., Forsten, E. & Seppä, L., huhtikuuta 2016, julkaisussa : Catedra Villarreal. 4, 1, s. 11-24 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

What are domestic apples worth? Hedonic responses and sensory information as drivers of willingness to pay

Seppä, L. E., Latvala, T. T., Akaichi, F., Gil, J. M. & Tuorila, H. M., 2015, julkaisussa : Food Quality and Preference. 43, s. 97-105 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Aktiviteetit 2011 2014

  • 9 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 2 Public Talks
  • 2 Jäsenyys tai muu rooli yksityisen sektorin yrityksen/organisaation hallituksessa
  • 1 Käsikirjoitusten vertaisarviointi

Monipuolinen omena -seminaari

Laila Seppä (Järjestäjätoimikunnan jäsen)
27 marraskuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Tomaattipäivä

Laila Seppä (Puhuja: esitelmän pitäjä)
9 lokakuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

E3S Assembly and E3S/SNO Symposium

Laila Seppä (Osallistuja)
12 toukokuuta 201413 toukokuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Eurosense 2014: A Sense of Life

Laila Seppä (Posteriesitys)
7 syyskuuta 201410 syyskuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Ilmiöpohjaista oppia pellon ja puutarhan kasvigeenivaroista -seminaari

Laila Seppä (Puhuja: esitelmän pitäjä)
10 syyskuuta 2014

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitPublic Talks

Lehdistö/media

Haastattelu Kuningaskuluttajassa

Laila Seppä

23/10/2014

1 Median myötävaikutus

Lehdistö/media