Valokuva: Laila Seppä

Laila Seppä

ETT, Diplomi-insinööri

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

19952018
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 1995 2018

Suodatin
Artikkeli
2018

Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

Greis, M., Seppa, L., Venalainen, E. R., Lyytikainen, A. & Tuorila, H., 2018, julkaisussa : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 93, s. 606-612 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2017

Influence of fermented faba bean flour on the nutritional, technological and sensory quality of fortified pasta

Rizzello, C. G., Verni, M., Koivula, H., Montemurro, M., Seppa, L., Kemell, M., Katina, K., Coda, R. & Gobbetti, M., 2017, julkaisussa : Food & Function. 8, 2, s. 860-871 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2016

Annual variation in sensory characteristics of seventeen apple cultivars

Seppä, L. E., Tahvonen, R. & Tuorila, H. M., 2016, julkaisussa : Agricultural and Food Science. 25, 3, s. 202-215 and i-iv (suppl. tables) 18 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Preliminary investigation on the influence of heat treatment and storage time on the aroma of faba beans (Vicia faba)

Ramos Diaz, J., Suvanto, S., Forsten, E. & Seppä, L., huhtikuuta 2016, julkaisussa : Catedra Villarreal. 4, 1, s. 11-24 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2015

What are domestic apples worth? Hedonic responses and sensory information as drivers of willingness to pay

Seppä, L. E., Latvala, T. T., Akaichi, F., Gil, J. M. & Tuorila, H. M., 2015, julkaisussa : Food Quality and Preference. 43, s. 97-105 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2014

E3S:ssa käynnistyi uusi lapsiin kohdistuva työryhmä

Seppä, L., 2014, julkaisussa : Kehittyvä Elintarvike. 25, 4, s. 79 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Millainen on hyvä omena?

Seppä, L., 2014, julkaisussa : Puutarha & kauppa. 18, 11, s. 22 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Miten kuvataan mieluisia omenia?

Seppä, L., 2014, julkaisussa : Puutarha & kauppa. 18, 17, s. 26 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Mitä omena saa maksaa?

Seppä, L., 2014, julkaisussa : Puutarha & kauppa. 18, 13, s. 18 1 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

Flavour and texture changes in apple cultivars during storage

Seppä, L., Peltoniemi, A., Tahvonen, R. & Tuorila, H., 2013, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 54, 2, s. 500-512 13 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Hedonic responses and individual definitions of an ideal apple as predictors of choice

Seppä, L., Railio, J., Vehkalahti, K., Tahvonen, R. & Tuorila, H., 2013, julkaisussa : Journal of Sensory Studies. 28, 5, s. 346-357 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2012

From profiles to practice: Communicating the sensory characteristics of apples to the wider audience through simplified descriptive profiles

Seppä, L., Railio, J., Mononen, R., Tahvonen, R. & Tuorila, H., 2012, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 47, 1, s. 46-55 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Kotimainen omena läpivalaisussa

Seppä, L., 2012, julkaisussa : Puutarha & kauppa. 9, s. 4-6 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

2011

Kotoisia ja eksoottisia tuulahduksia

Seppä, L., 22 syyskuuta 2011, julkaisussa : Kehittyvä Elintarvike. 2011, 4, s. 58-59 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

2009

Eläinkuljetukset hyvällä tolalla

Seppä, L., 2009, julkaisussa : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 74, 7/8, s. 34-35 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Tuottavaa hyvinvointia

Seppä, L., 2009, julkaisussa : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 74, 6, s. 10-13 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Voutila väitteli höttölihasta

Seppä, L., 2009, julkaisussa : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 74, 5, s. 12-15 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

2008

Fosfaatti - ystävä vai vihollinen

Seppä, L., 2008, julkaisussa : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 73, 4, s. 10-12 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

Saksalaista toiminnanohjausta

Seppä, L., 2008, julkaisussa : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 73, 11, s. 32-34 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen

2007

Miten kestomakkaraa kuvataan?

Seppä, L., 2007, julkaisussa : Lihalehti : liha-ala, ruokakauppa, ruokateollisuus, suurkeittiöt. 72, 10, s. 36-38 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliYleistajuinen