Valokuva Lea Hyvönen

Lea Hyvönen

19922017

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.
Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli

Hakutulokset

  • 2008

    Freeze drying foods

    Hyvönen, L. & Jouppila, K., 2008, Experiments in unit operations and processing of foods. . B. M. V. P. H. (toim.). New York: Springer, s. 87-95 9 Sivumäärä (ISEKI-Food series; Vuosikerta 5).

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  • 2006

    Release of encapsulated aroma compounds from amorphous maltodextrin matrices

    Jouppila, K., Sundberg, S., Miettinen, S-M. & Hyvönen, L., 2006, Water properties of food, pharmaceutical, and biological materials. del Pilar Buera, M., Welti-Chanes, J., Lillford, P. J. & Corti, H. R. (toim.). Boca Raton: Taylor & Francis, s. 709-713 5 Sivumäärä (Food preservation technology series; nro 9).

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu