Aktiviteetteja vuodessa
Aktiviteetit
- 6 tulosta
Hakutulokset
-
The effects of partial replacement of red and processed meat with legumes on the concentration and composition of faecal short-chain fatty acids in healthy, working-age Finnish men
Lahtinen, M. (Sivuohjaaja)
2022Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
-
Developing a Calibration Model of the Whipping Cream for the FTIR Analyzer and Identifying the Effects of Disruptive Factors
Lahtinen, M. (Ohjaaja)
2022Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
-
The exploration of pyrolysis-GC/MS alongside UPLC to identify phenolic compounds in a variety of legumes and grains
Lahtinen, M. (Ohjaaja)
2022Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
-
Enzymatic assessment of pectin functionality in birch hemicellulose-based emulsifiers
Lahtinen, M. (Ohjaaja)
2021Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
-
Koivun glukuronoksylaanilla stabiloidun emulsion rajapinnan karakterisointi
Lahtinen, M. (Sivuohjaaja)
2020Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
-
Tuoreiden omenoiden entsymaattisen tummumisen estäminen apuaineilla
Lahtinen, M. (Sivuohjaaja)
2019Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)