Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

My doctoral research focuses on factors contributing to the texture and mouthfeel in plant-based products, particularly oat-based yogurt alternatives. In my previous project, I have studied the connection between dynamic mouthfeel perception and physicochemical parameters. And, my current project focuses on the role of different aromas on mouthfeel perception.

Asemat yliopiston ulkopuolella

Visiting Researcher, UMass Amherst

1 tammikuuta 20191 lokakuuta 2021

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.
  • Harvard University

    Maija Greis (Puhuja)

    3 helmikuuta 20205 helmikuuta 2020

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

  • SHIFT20 Virtual Event

    Maija Greis (Osallistuja)

    13 heinäkuuta 2020

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  • 13th Pangborn Sensory Science Symposium

    Maija Greis (Osallistuja)

    28 heinäkuuta 201930 heinäkuuta 2019

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  • Harvard University

    Maija Greis (Puhuja)

    11 helmikuuta 201913 helmikuuta 2019

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

  • UMass Amherst

    Maija Greis (Vieraileva tutkija)

    11 helmikuuta 201928 helmikuuta 2021

    Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.