Valokuva Maija Greis
20142022

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

My doctoral research focuses on factors contributing to the texture and mouthfeel of plant-based products, particularly oat-based yogurts. In my previous projects, I have studied the connection between dynamic mouthfeel perception and physicochemical parameters and the role of different aromas on mouthfeel perception. My current project focuses on the relative importance of texture properties on the overall liking of plant-based yogurts. 

Asemat yliopiston ulkopuolella

Visiting Researcher, UMass Amherst

1 tammik. 20191 lokak. 2021

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai
  • Harvard University

    Maija Greis (Puhuja)

    3 helmik. 20205 helmik. 2020

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

  • SHIFT20 Virtual Event

    Maija Greis (Osallistuja)

    13 heinäk. 2020

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  • Harvard University

    Maija Greis (Puhuja)

    11 helmik. 201913 helmik. 2019

    Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

  • Master thesis supervision

    Maija Greis (Sivuohjaaja)

    tammik. 2019tammik. 2020

    Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

  • 13th Pangborn Sensory Science Symposium

    Maija Greis (Osallistuja)

    28 heinäk. 201930 heinäk. 2019

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen