Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
Tutkimustuotoksia vuodessa
My doctoral research focuses on factors contributing to the texture and mouthfeel of plant-based products, particularly oat-based yogurts. In my previous projects, I have studied the connection between dynamic mouthfeel perception and physicochemical parameters and the role of different aromas on mouthfeel perception. My current project focuses on the relative importance of texture properties on the overall liking of plant-based yogurts.
Visiting Researcher, UMass Amherst
1 tammik. 2019 → 1 lokak. 2021
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Konferenssimateriaalit › Konferenssiabstrakti › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Tutkimustuotos: Artikkelijulkaisu › Artikkeli › Tieteellinen › vertaisarvioitu
Greis, Maija (Vastaanottaja), 11 toukok. 2021
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset
Greis, Maija (Vastaanottaja), 2016
Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset
Maija Greis (Puhuja)
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
Maija Greis (Osallistuja)
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
Maija Greis (Puhuja)
Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
Maija Greis (Sivuohjaaja)
Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
Maija Greis (Osallistuja)
Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen