Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Asemat yliopiston ulkopuolella

Visiting Researcher, UMass Amherst

1 tammikuuta 20191 tammikuuta 2021

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Julkaisut 2018 2018

Impact of iodized table salt on the sensory characteristics of bread, sausage and pickle

Greis, M., Seppa, L., Venalainen, E. R., Lyytikainen, A. & Tuorila, H., 2018, julkaisussa : Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 93, s. 606-612 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Aktiviteetit 2017 2019

  • 3 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 1 Muun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)
  • 1 Kutsuesitelmä
  • 1 Akateeminen vierailu toiseen organisaatioon

UMass Amherst

Maija Greis (Vieraileva tutkija)
11 helmikuuta 201928 helmikuuta 2021

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Harvard University

Maija Greis (Puhuja)
11 helmikuuta 201913 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

13th Pangborn Sensory Science Symposium

Maija Greis (Osallistuja)
28 heinäkuuta 201930 heinäkuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Maisterintutkielman ohjaus

Maija Greis (Ohjaaja)
1 syyskuuta 201830 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: TutkimustyypitMuun opinnäytteen ohjaus (pro gradu, lisensiaattityö)

17th Nordic Sensory Workshop in Sensory Science

Maija Greis (Osallistuja)
3 toukokuuta 20184 toukokuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen