Valokuva: Mamata Bhattarai
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20162020
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Food Technology, M.Sc

Keywords

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2019 2019

Centrifugal fractionation of softwood extracts improves biorefinery workflow and yields functional emulsifiers

Valoppi, F., Lahtinen, M., Bhattarai, M., Kirjoranta, S., Juntti, V., Peltonen, L., Kilpeläinen, P. O. & Mikkonen, K. S., 1 elokuuta 2019, julkaisussa : Green Chemistry.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Effects of Enzymatic Hydrolysis of Fava Bean Protein Isolate by Alcalase on the Physical and Oxidative Stability of Oil-in-Water Emulsions

Liu, C., Bhattarai, M., Mikkonen, K. S. & Heinonen, M., 22 toukokuuta 2019, julkaisussa : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 67, 23, s. 6625-6632 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Environmentally-compatible alkyd paints stabilized by wood hemicelluloses

Mikkonen, K. S., Kirjoranta, S., Xu, C., Hemming, J., Pranovich, A., Bhattarai, M., Peltonen, L., Kilpeläinen, P., Maina, N., Tenkanen, M., Lehtonen, M. & Willför, S., 16 maaliskuuta 2019, julkaisussa : Industrial Crops and Products. 133, s. 212-220

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Functionality of spruce galactoglucomannans in oil-in-water emulsions

Bhattarai, M., Pitkänen, L. M., Kitunen, V., Korpinen, R., Ilvesniemi, H., Kilpeläinen, P. O., Lehtonen, M. I. & Mikkonen, K. S., 2019, julkaisussa : Food Hydrocolloids. 86, s. 154-161

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit 2016 2020

Palkinnot

EIT FOODIO-Food Solutions Award

Mamata Bhattarai (Vastaanottaja), Pia C Silventoinen (Vastaanottaja), Mohammad Azizkhani (Vastaanottaja), Laura Toppinen (Vastaanottaja), Sharon Abderhalden (Vastaanottaja), Maite Iriondo (Vastaanottaja), Beatriz Fernandez (Vastaanottaja), Valeria Belokhvostov (Vastaanottaja), Lital Cohen (Vastaanottaja) & Michael Faivush (Vastaanottaja), 12 joulukuuta 2018

Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset

Aktiviteetit 2016 2019

Applied sciences (Lehti)

Mamata Bhattarai (Arvioitsija (reviewer))
11 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Division of Chemistry of Renewable Resources, Department of Chemistry, University of Natural Resources and Life Sciences Vienna, Konrad-Lorenz-Straße 24, 3432 Tulln an der Donau

Mamata Bhattarai (Vieraileva tutkija)
18 maaliskuuta 20193 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Spruce gum as a sustainable food ingredient from trees

Mamata Bhattarai (Puhuja)
9 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

17th Food Colloids Conference: Application of Soft Matter Concepts

Mamata Bhattarai (Osallistuja)
8 huhtikuuta 201811 huhtikuuta 2018

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen