Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Food Sciences, PhD

Myöntöpäivä: 8 jouluk. 2020

Food Technology, M.Sc

Myöntöpäivä: 11 syysk. 2015

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai
  • EIT FOODIO-Food Solutions Award

    Bhattarai, Mamata (Vastaanottaja), Silventoinen, P. C. (Vastaanottaja), Azizkhani, M. (Vastaanottaja), Toppinen, L. (Vastaanottaja), Abderhalden, S. (Vastaanottaja), Iriondo, M. (Vastaanottaja), Fernandez, B. (Vastaanottaja), Belokhvostov, V. (Vastaanottaja), Cohen, L. (Vastaanottaja) & Faivush, M. (Vastaanottaja), 12 jouluk. 2018

    Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset