Valokuva Mamata Bhattarai
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20162020

Research output per year

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Food Technology, M.Sc

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

  • 6 Artikkeli
  • 1 Konferenssiartikkeli
  • 1 Konferenssiabstrakti
  • 1 Muu konferenssimateriaali

Colloidal features of softwood galactoglucomannans-rich extract

Bhattarai, M., Sulaeva, I., Pitkänen, L., Kontro, I., Tenkanen, M., Potthast, A. & Mikkonen, K. S., 27 huhtikuuta 2020, julkaisussa : Carbohydrate Polymers. 116368.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Time-dependent self-association of spruce galactoglucomannans depends on pH and mechanical shearing

Bhattarai, M., Valoppi, F., Hirvonen, S-P., Hietala, S., Kilpelainen, P., Aseyev, V. & Mikkonen, K. S., toukokuuta 2020, julkaisussa : Food Hydrocolloids. 102, 12 Sivumäärä, 105607.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Centrifugal fractionation of softwood extracts improves the biorefinery workflow and yields functional emulsifiers

Valoppi, F., Lahtinen, M., Bhattarai, M., Kirjoranta, S., Juntti, V., Peltonen, L., Kilpeläinen, P. O. & Mikkonen, K. S., 7 syyskuuta 2019, julkaisussa : Green Chemistry. 21, 17, s. 4691-4705 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Effects of Enzymatic Hydrolysis of Fava Bean Protein Isolate by Alcalase on the Physical and Oxidative Stability of Oil-in-Water Emulsions

Liu, C., Bhattarai, M., Mikkonen, K. S. & Heinonen, M., 12 kesäkuuta 2019, julkaisussa : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 67, 23, s. 6625-6632 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access

Environmentally-compatible alkyd paints stabilized by wood hemicelluloses

Mikkonen, K. S., Kirjoranta, S., Xu, C., Hemming, J., Pranovich, A., Bhattarai, M., Peltonen, L., Kilpeläinen, P., Maina, N., Tenkanen, M., Lehtonen, M. & Willför, S., heinäkuuta 2019, julkaisussa : Industrial Crops and Products. 133, s. 212-220 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Projektit

Palkinnot

EIT FOODIO-Food Solutions Award

Mamata Bhattarai (Vastaanottaja), Pia C Silventoinen (Vastaanottaja), Mohammad Azizkhani (Vastaanottaja), Laura Toppinen (Vastaanottaja), Sharon Abderhalden (Vastaanottaja), Maite Iriondo (Vastaanottaja), Beatriz Fernandez (Vastaanottaja), Valeria Belokhvostov (Vastaanottaja), Lital Cohen (Vastaanottaja) & Michael Faivush (Vastaanottaja), 12 joulukuuta 2018

Palkinto: Palkinnot ja kunnianosoitukset

Aktiviteetit

Core Facility for Integrated Microscopy, University of Copenhagen

Mamata Bhattarai (Vieraileva tutkija)
18 helmikuuta 202019 helmikuuta 2020

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Applied sciences (Lehti)

Mamata Bhattarai (Arvioitsija (reviewer))
11 maaliskuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

The potential role of associative properties of spruce galactoglucomannans in emulsion stabilization

Mamata Bhattarai (Puhuja)
14 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

Journal of the Science of Food and Agriculture (Lehti)

Mamata Bhattarai (Arvioitsija (reviewer))
3 marraskuuta 2019

Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypitKäsikirjoitusten vertaisarviointi

Division of Chemistry of Renewable Resources, Department of Chemistry, University of Natural Resources and Life Sciences Vienna, Konrad-Lorenz-Straße 24, 3432 Tulln an der Donau

Mamata Bhattarai (Vieraileva tutkija)
18 maaliskuuta 20193 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon