• PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

  • Suomi

20052023

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Teaching experience

University lecturer at the University of Helsinki, Food Chemistry

Course planning, lecturing, supervision of laboratory tasks, reading reports and examinations, course evaluation. Teaching in Finnish and English.

Current teaching activities:

- FOOD-305 Chromatographic and Other Separtion Techniques (5 ects)

- FOOD-302 Research Methods (8 ects)

- ETK-225 Basic Food Analysis (5 ects)

- ETK-501 Laboratory Course in Chemistry (5 ects)

Previous teaching activities:

- EK331 Research Methods (8 ects)

- EK221 Vitamins and other bioactive compounds (5 ects)

- ETK130 Food legislation and control (3 ects)

- EK212 Proteins (3 ects)

- ETK225 Basic Food Analysis (5 ects)

Assistant at the University of Helsinki, Food Technology

Supervision of laboratory tasks, reading reports and examinations, participation in course evaluation. Teaching in Finnish.

- Basic course in sensory research (10 ects)

- Physical chemistry of food (5 ects)

- Food physics (5 ects)

Supervision experience

- 8 MSc Theses (40 ects)

- 3 BSc Theses (5 ects)

- Supervision of research trainees (1–15 ects)

 

Ansioluettelo

Kts. englanninkieliset sivut

Koulutustiedot

Dosentti, 2021, Elintarvikekemia, Helsingin yliopisto

Filosofian tohtori, 2012, Elintarvikekemia, Helsingin yliopisto

Filosofian maisteri, 2004, Analyyttinen kemia, Helsingin yliopisto

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai