Valokuva Marjo Pulkkinen
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20122020

Research output per year

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

Occurrence of vicine and convicine in faba bean and their removal by hydrolysis

Pulkkinen, M., 2019, Helsinki: Helsingin yliopisto.

Tutkimustuotos: OpinnäyteVäitöskirjaArtikkelikokoelma

Open access

Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs

Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V., heinäkuuta 2019, julkaisussa : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1507-1518 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Göbüz, G., Liu, C., Jiang, Z., Pulkkinen, M., Piironen, V., Sontag-Strohm, T. & Heinonen, M., kesäkuuta 2018, julkaisussa : Food Science & Nutrition. 6, 4, s. 1032-1039 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Determination and stability of divicine and isouramil produced by enzymatic hydrolysis of vicine and convicine of faba bean

Pulkkinen, M. J., Zhou, X., Lampi, A-M. & Piironen, V. I., 2016, julkaisussa : Food Chemistry. 212, s. 10-19 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments

Jiang, Z., Pulkkinen, M. J., Wang, Y., Lampi, A-M., Stoddard, F. L., Salovaara, H. O., Piironen, V. I. & Sontag-Strohm, T. S., 2016, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 68, s. 295-305 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit

OatHow: OatHow: How to predict techno-functionality of oats

Sontag-Strohm, T., Piironen, V., Flander, L., Pulkkinen, M. & Sammalisto, S. K.

01/01/201931/12/2020

Projekti: Tutkimusprojekti

Fabapapuaines

Salovaara, H., Piironen, V., Lampi, A., Stoddard, F., Sontag-Strohm, T., Kanerva, P., Kariluoto, S., Pulkkinen, M., Jiang, Z., Tahvonen, R., Järvenpää, E., Rokka, S., Pihlava, J., Mäki, M., Latvala, T., Kotro, J. & Niva, M.

Unknown funder

01/01/201231/12/2014

Projekti: Tutkimusprojekti

Aktiviteetit

  • 5 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Chemical Reactions in Foods VIII

Marjo Pulkkinen (Puhuja: esitelmän pitäjä)
15 helmikuuta 201717 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Maataloustieteen päivät 2016

Marjo Pulkkinen (Posteriesitys)
12 tammikuuta 201613 tammikuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

30th EFFoST International Conference

Marjo Pulkkinen (Puhuja: esitelmän pitäjä)
28 marraskuuta 201630 marraskuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 32nd Nordic Cereal Congress

Marjo Pulkkinen (Puhuja: esitelmän pitäjä)
7 syyskuuta 20159 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

27th Nordic Lipid Forum Symposium

Marjo Pulkkinen (Posteriesitys)
17 kesäkuuta 201319 kesäkuuta 2013

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen