Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Keywords

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2012 2018

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Göbüz, G., Liu, C., Jiang, Z., Pulkkinen, M., Piironen, V., Sontag-Strohm, T. & Heinonen, M., kesäkuuta 2018, julkaisussa : Food Science & Nutrition. 6, 4, s. 1032-1039 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto

Determination and stability of divicine and isouramil produced by enzymatic hydrolysis of vicine and convicine of faba bean

Pulkkinen, M. J., Zhou, X., Lampi, A-M. & Piironen, V. I., 2016, julkaisussa : Food Chemistry. 212, s. 10-19 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments

Jiang, Z., Pulkkinen, M. J., Wang, Y., Lampi, A-M., Stoddard, F. L., Salovaara, H. O., Piironen, V. I. & Sontag-Strohm, T. S., 2016, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 68, s. 295-305 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effect of air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties

Coda, R., Melama, L., Rizzello, C. G., Curiel, JA., Sibakov, J., Holopainen, U., Pulkkinen, M. & Sozer, N., 2015, julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 193, s. 34-42 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2012 2018

  • 2 Päättynyt

Fabapapuaines

Salovaara, H., Piironen, V., Lampi, A., Stoddard, F., Sontag-Strohm, T., Kanerva, P., Kariluoto, S., Pulkkinen, M., Jiang, Z., Tahvonen, R., Järvenpää, E., Rokka, S., Pihlava, J., Mäki, M., Latvala, T., Kotro, J. & Niva, M.

Unknown funder

01/01/201231/12/2014

Projekti: Tutkimusprojekti

Aktiviteetit 2013 2017

  • 5 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Chemical Reactions in Foods VIII

Marjo Pulkkinen (Puhuja: esitelmän pitäjä)
15 helmikuuta 201717 helmikuuta 2017

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

30th EFFoST International Conference

Marjo Pulkkinen (Puhuja: esitelmän pitäjä)
28 marraskuuta 201630 marraskuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Maataloustieteen päivät 2016

Marjo Pulkkinen (Posteriesitys)
12 tammikuuta 201613 tammikuuta 2016

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 32nd Nordic Cereal Congress

Marjo Pulkkinen (Puhuja: esitelmän pitäjä)
7 syyskuuta 20159 syyskuuta 2015

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

27th Nordic Lipid Forum Symposium

Marjo Pulkkinen (Posteriesitys)
17 kesäkuuta 201319 kesäkuuta 2013

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen