Valokuva Marjo Pulkkinen
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20122019

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut

Suodatin
Artikkeli
2019

Possibilities of reducing amounts of vicine and convicine in faba bean suspensions and sourdoughs

Pulkkinen, M., Coda, R., Lampi, A-M., Varis, J., Katina, K. & Piironen, V., heinäkuuta 2019, julkaisussa : European Food Research and Technology. 245, 7, s. 1507-1518 12 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2018

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Göbüz, G., Liu, C., Jiang, Z., Pulkkinen, M., Piironen, V., Sontag-Strohm, T. & Heinonen, M., kesäkuuta 2018, julkaisussa : Food Science & Nutrition. 6, 4, s. 1032-1039 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2016

Determination and stability of divicine and isouramil produced by enzymatic hydrolysis of vicine and convicine of faba bean

Pulkkinen, M. J., Zhou, X., Lampi, A-M. & Piironen, V. I., 2016, julkaisussa : Food Chemistry. 212, s. 10-19 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments

Jiang, Z., Pulkkinen, M. J., Wang, Y., Lampi, A-M., Stoddard, F. L., Salovaara, H. O., Piironen, V. I. & Sontag-Strohm, T. S., 2016, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 68, s. 295-305 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2015

Effect of air classification and fermentation by Lactobacillus plantarum VTT E-133328 on faba bean (Vicia faba L.) flour nutritional properties

Coda, R., Melama, L., Rizzello, C. G., Curiel, JA., Sibakov, J., Holopainen, U., Pulkkinen, M. & Sozer, N., 2015, julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 193, s. 34-42 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu