Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Koulutustiedot

Elintarviketieteiden maisteri, ETM

Keywords

  • 416 Elintarviketieteet
  • Elintarviketeknologia
  • 415 Muut maataloustieteet
  • Laatujärjestelmät
  • Nimisuoja

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut 2007 2017

Quality assessment of baby food made of different pre-processed organic raw materials under industrial processing conditions

Seidel, K., Kahl, J., Paoletti, F., Birlouez, I., Busscher, N., Kretzschmar, U., Sarkka-Tirkkonen, M., Seljasen, R., Sinesio, F., Torp, T. & Baiamonte, I., 2015, julkaisussa : Journal of Food Science and Technology. 52, 2, s. 803-812 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Perceptions of food and its locality among Russian tourists in the South Savo region of Finland

Mynttinen, S., Logren, J., Särkkä-Tirkkonen, M. & Rautiainen, T., 2015, julkaisussa : Tourism Management. 2015 , 48, s. 455-466 12 Sivumäärä, JTMA-D-14-00123R5.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Potential of front face fluorescence as a monitoring tool of neoformed compounds in industrially processed carrot baby food

Acharid, A., Rizkallah, J., Ait-Ameur, L., Neugnot, B., Seidel, K., Särkkä-Tirkkonen, M., Kahl, J. & Birlouez-Aragon, I., 2012, julkaisussa : LWT-Food Science and Technology. 49, 2, s. 305–311 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

FINLAND - Land of purity and authencity

Särkkä-Tirkkonen, M., 2011, julkaisussa : Qualigeo-Journal of Geographical Indications in Europe and Worldwide. 2, s. 52-63

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinen

Social capital and entrepreneurial behaviour advancing innovativeness in interaction between small rural entrepreneurs and researchers: A phenomenographic study

Iivonen, S., Kyrö, P., Mynttinen, S., Särkkä-Tirkkonen, M. & Kahiluoto, H., 2011, julkaisussa : Journal of Agricultural Education and Extension. 17, 1, s. 37-51 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit 2004 2020

Aktiviteetit 2004 2018

Geographic Indication is telling the origin of the food

Marjo Särkkä-Tirkkonen (Kutsuttu puhuja)
23 marraskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä

ATTRIBUTES AND FOOD REPUTATION SPECIFIC INDICATORS FOUND IN DOOR DATABASE

Marjo Särkkä-Tirkkonen (Puhuja)
31 elokuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitSuullinen esitys

MATIS OHF

Marjo Särkkä-Tirkkonen (Vieraileva tutkija), Hanna-Maija Elina Väisänen (Vieraileva tutkija), Minna Junttila (Muu rooli)
5 joulukuuta 20186 joulukuuta 2018

Aktiviteetti: Ulkoisessa instituutiossa vierailun tyypitAkateeminen vierailu toiseen organisaatioon

Nordic food culture and tourism

Marjo Särkkä-Tirkkonen (Kutsuttu puhuja)
6 maaliskuuta 20187 maaliskuuta 2018

Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypitKutsuesitelmä