Ei valokuvaa Markku Hillilä

Markku Hillilä

20102023

Tutkimustuotoksia vuodessa

Verkko

Riitta Freese

Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY

Reijo Laatikainen

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Fac Med, Pharmacol, Med Nutr Physiol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jari Koskenpato

  • Helsingin yliopisto
  • Aava Med Ctr, Dept Gastroenterol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anneli Tarpila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Julia Tennila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lea Veijola

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ellinoora Nurmi

  • University of Tampere
  • Tampere Univ Hosp, Tampere University, Tampere University Hospital, Div Nephrol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Eija Paavilainen

  • University of Tampere

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T Poussa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Johanna Haapamaki

  • Univ Helsinki, Cent Hosp, Dept Med, Div Gastroenterol,Clin Gastroenterol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Baoru Yang

  • University of Turku
  • Univ Turku, University of Turku, Dept Biochem Food Chem & Food Dev
  • Univ Turku, University of Turku, Turku BioImaging
  • University of Turku

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anu Nuora

  • University of Turku

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jari Koskenpato

  • Aava Med Ctr, Dept Gastroenterol
  • Aava Kamppi Med Ctr, Dept Gastroenterol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Laura Pirkola

  • Fazer Bakeries Ltd, Fazer Grp

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Teppo Huttunen

  • 4Pharma Ltd, Dept Stat
  • Oy 4Pharma Ltd

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sanna-Maria Hongisto

  • Valio Ltd
  • Fazer Bakeries Ltd, Fazer Grp

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S.-M Hongisto

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R. Laatikainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anja Rantanen

  • University of Tampere
  • Tampere Univ Hosp, Tampere University, Tampere University Hospital, Div Nephrol
  • Tampere University
  • Tampere University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mikko Taalikka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Janne Rajala

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna Lyra

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arthur C. Ouwehand

  • Danisco Sweeteners Oy
  • Deakin Univ, Deakin University, Inst Phys Act & Nutr, Sch Exercise & Nutr Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisa M. Linderborg

  • University of Turku
  • Univ Turku, University of Turku, Dept Biochem Food Chem & Food Dev
  • Univ Turku, University of Turku, Dept Life Technol, Food Chem & Food Dev

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Markku Lehto

  • Folkhälsan Institute of Genetics

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jussi Loponen

  • Helsingin yliopisto
  • Fazer Bakeries Ltd, Fazer Grp
  • Fazer Grp, Fazer Lab

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Reijo Laatikainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sampo Lahtinen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Reijo Laatikainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sanna-Maria Hongisto

  • Fazer Bakeries Ltd

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sofia Mannikko

  • 4Pharma Ltd, Dept Stat
  • Oy 4Pharma Ltd

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Reijo Laatikainen

  • BoostOn Oy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö