Valokuva: Miia Lindström
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), B322

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

19982020
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 1998 2020

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli

Bakteeritaudinaiheuttajien tarkennettu tunnistus mikrosirudiagnostiikalla

Aittamaa, M., Auvinen, P., Hindernik, K., Kiviniemi, K., Korkeala, H., Leppäranta, O., Lindström, M., Mattila, M., Myllys, V., Nykäsenoja, S., Pirhonen, M., Rantala, L., Somervuo, P. J., Söderholm, H. & Valkonen, J., 2008, Maataloustieteen päivät 2008. Hopponen, A. (toim.). Helsinki: Suomen maataloustieteellinen seura, 6 Sivumäärä (Suomen maataloustieteellisen seuran tiedotteita; Vuosikerta 23).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Botulinum neurotoxin risks and detection in environment, agriculture and food chains

Lindström, M., Keto-Timonen, R. & Korkeala, H., 2014, Molecular Aspects of Botulinum Neurotoxin. Foster, K. A. (toim.). New York: Springer, s. 229-258 30 Sivumäärä (Current Topics in Neurotoxicity; Vuosikerta 4).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Botulinumtoksiini

Hyytiä, E., Hielm, S., Lindström, M. & Korkeala, H., 2002, BC-suojelulääkintä: Tilannekatsaus 2001. Helsinki: Pääesikunnan terveydenhuolto-osasto, s. 44-52 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

C. botulinum contamination in honey

Nevas, M., Hielm, S., Lindström, M. & Korkeala, H., 2002, Food Safety Assurance in the Pre-harvest Phase. Smulders, F. J. M. & Collins, J. D. (toim.). Wageningen, the Netherlands: Wageningen Academic Publishers, Vuosikerta 1. s. 254-255 2 Sivumäärä (Food Safety Assurance and Veterinary Public Health; Vuosikerta 1).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Clostridium

Heikinheimo, A., Lindström, M., Liu, D. & Korkeala, H., 2009, Molecular Detection of Foodborne Pathogens. Liu, D. (toim.). Boca Raton, FL, USA: Taylor & Francis, s. 145-155 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Clostridium botulinum

Lindström, M., Nevas, M. & Korkeala, H., 2005, Encyclopedia of Medical Genomics and Proteomics. Fuchs, J. & Podda, M. (toim.). New York, USA: Marcel Dekker, Vuosikerta 1. s. 266-269 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Detection of Clostridium botulinum by multiplex PCR in foods and feces

Lindström, M., Nevas, M. & Korkeala, H., 2006, Food-borne Pathogens: Methods and Protocols. Adley, C. C. (toim.). Totowa, New Jersey, USA: Humana press, s. 37-45 9 Sivumäärä (Methods in Biotechnology; nro 21).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effect of nitrite on growth of nonproteolytic Clostridium botulinum type B in Frankfurter-type sausage

Keto, R., Lindström, M. & Korkeala, H., 2004, Safety Assurance During Food Processing. Smulders, F. J. M. & Collins, J. D. (toim.). Wageningen, the Netherlands: Wageningen Academic Publishers, Vuosikerta 2. s. 403-404 2 Sivumäärä (Food Safety Assurance and Veterinary Public Health; Vuosikerta 2).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effect of relative humidity on thermal destruction of Clostridium botulinum type E spores in vacuum-packed hot-smoked whitefish

Lindström, M., Nevas, M., Hielm, S., Keto, R. & Korkeala, H., 2004, Safety Assurance During Food Processing. Smulders, F. J. M. & Collins, J. D. (toim.). Wageningen, the Netherlands: Wageningen Academic Publishers, Vuosikerta 2. s. 364-365 2 Sivumäärä (Food Safety Assurance and Veterinary Public Health; Vuosikerta 2).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Savustus

Lindström, M., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 328-331 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden prosessointi ja pakkaaminen ja näiden vaikutus elintarvikkeiden säilyvyyteen: Lämpötila

Lindström, M., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 299-312 14 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Mikrobien osoitus- ja tunnistusmenetelmät sekä mikrobiologiset normit

Heikinheimo, A., Lindström, M. & Hatakka, M., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 140-166 27 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden välityksellä leviävät patogeenit: Bakteerit: Clostridium botulinum

Korkeala, H. & Lindström, M., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 38-47 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Eri elintarvikeryhmien mikrobiologia: Valmisruoat

Lindström, M., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 246-252 7 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Food associated listeriosis, yersiniosis, and botulism: new DNA-based methods for studying the infection routes, controlling the spread and assessing the risks in food production

Julkaisun otsikon käännös: Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi: uudet molekyyligeneettiset menetelmät taudinaiheuttajien infektioreittien selvittämisessä, leviämisen torjumisessa ja elintarviketuotannon riskien kartoittamisessaKorkeala, H., Asplund, K., Autio, T., Björkroth, J., Fredriksson-Ahomaa, M., Hellström, S., Hielm, S., Hyytiä, E., Jalava, K., Korte, T., Lindström, M., Lundén, J., Markkula, A., Nevas, M., Miettinen, M., Oksa, L., Siitonen, A., Hallanvuo, S., Lukinmaa, S., Rinttilä, T. & 4 muuta, Skurnik, M., Kiljunen, S., Pajunen, M. & Söderholm, L., 2002, SYTTY Finnish Research Programme on Environmental Health 1998-2001: Results. Juuti, S. & Leinonen, H. (toim.). Kuopio: Finnish Research Programme on Environmental Health, s. 276-285 10 Sivumäärä (Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health - SYTTY; nro 1/2002).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Food-borne pathogenic Clostridia

Lindström, M. & Korkeala, H., 2013, Food Associated Pathogens. Tham, W. & Danielsson-Tham, M-L. (toim.). Boca Raton, FL: CRC Press, Taylor & Francis Group, s. 67-87 21 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Food safety in seafood: epidemiological concerns related to geography of fishing grounds

Hielm, S., Lindström, M. & Korkeala, H., 2002, Food Safety Assurance in the Pre-harvest Phase. Smulders, F. J. M. & Collins, J. D. (toim.). Wageningen, the Netherlands: Wageningen Academic Publishers, Vuosikerta 1. s. 229-246 18 Sivumäärä (Food Safety Assurance and Veterinary Public Health; Vuosikerta 1).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

International development: Finland

Lindström, M., Korkeala, H. & Ahvenainen, R., 1999, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology. Francis, F. J. (toim.). 2 toim. New York, USA: John Wiley & Sons Ltd. , s. 1388-1393 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Mikrobien taksonomia, kasvuympäristö ja kasvuvaatimukset: Bakteerit-itiöt

Korkeala, H. & Lindström, M., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 23-25 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Molecular epidemiology of group I and II Clostridium botulinum

Lindström, M., Fredriksson-Ahomaa, M. & Korkeala, H., 2009, Clostridia: Molecular Biology in the Post-genomic Era. Brüggemann, H. & Gottschalk, G. (toim.). Norfolk, UK: Caister Academic Press, s. 103-130 28 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Plant, animal and food pathogens analyzed using genome-wide microarrays: towards improved diagnostics and control of bacterial pathogens

Aittamaa, M., Auvinen, P., Hinderink, K., Kiviniemi, K., Korkeala, H., Leppäranta, O., Lindström, M., Mattinen, L., Myllys, V., Nevas, M., Nykäsenoja, S., Pirhonen, M., Rantala, L., Somervuo, P. & Valkonen, J. P. T., 2008, COST Action 853: Agricultural biomarkers for array technology. Frey, J. E. & Pasquer, F. (toim.). Wädenswil, Switzerland: Agroscope Changins-Wädenswil, s. 47-51 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Public health hazards: Biological hazards: Clostridium spp.

Fredriksson-Ahomaa, M. & Lindström, M., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 285-287 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Public health hazards: Biological hazards: Staphylococcus aureus

Fredriksson-Ahomaa, M. & Lindström, M., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 296-297 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Public health hazards: Biological hazards: Bacillus anthracis and Bacillus cereus

Fredriksson-Ahomaa, M. & Lindström, M., elokuuta 2014, Meat Inspection and Control in the Slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester, West Sussex: John Wiley & Sons Ltd. , s. 278-282 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Research update on major pathogens associated with fish products and processing of fish

Autio, T. J., Lindström, M. K. & Korkeala, H. J., 2004, Safety Assurance During Food Processing. Smulders, F. J. M. & Collins, J. D. (toim.). Wageningen, the Netherlands: Wageningen Academic Publishers, Vuosikerta 2. s. 115-134 20 Sivumäärä (Food Safety Assurance and Veterinary Public Health; Vuosikerta 2).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Yersinia enterocolitica and Yersinia pseudotuberculosis

Fredriksson-Ahomaa, M., Lindström, M. & Korkeala, H., 2010, Pathogens and Toxins in Foods: Challenges and Interventions. Juneja, V. K. & Sofos, J. N. (toim.). Washington, DC, USA: ASM Press, s. 164-180 17 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu