Valokuva Minh Thao Ho
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20112019

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Koulutustiedot

  • Doctor of Philosophy in Food Sciences and Technology | School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, Australia (2013-2017)
  • Master in Food Engineering and Bioprocess Technology | Asian Institute of Technology (AIT), Thailand (2009-2010)
  • Bachelor in Food Technology | An Giang University, Vietnam (2001-2005)

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

1). Research

My research focus areas are Encapsulation (Gases and Bioactive Compounds); Dairy Powders; Crystallisation and Glass Transition of Foods; Food Drying; Milk and Milk Processing; Milk Foaning and Emulsions

2). Teaching

  • Practial teacher in The University of Queensland, Australia (2015-2016) : Food Engineering II subjects (undergraduate and postgraduate courses) : Emulsification, Fluidised bed drying, Spray drying, Rice processing, Water activity, Mixing, and Crystallisation, etc.
  • Lecturer in An Giang Univeristy, Vietnam (2005-2013) : Food Engineering subjects (Undergraduate courses) : Principles for Food Processing, Heat and Mass Balance, Heat and Mass Transfer, and Fluid Flow Properties, ect.

 

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö Viimeisin maatasolla toteutettu yhteistyö. Saat syvempiä lisätietoja pisteitä napsauttamalla.

Julkaisut

  • 13 Artikkeli
  • 3 Katsausartikkeli
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli
  • 1 Väitöskirja

Changes in physicochemical properties of spray-dried camel milk powder over accelerated storage

Ho, T. M., Chan, S., Yago, A. J. E., Shravya, R., Bhandari, B. R. & Bansal, N., 15 lokakuuta 2019, julkaisussa : Food Chemistry. 295, s. 224-233 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Crystallisation properties of amorphous cyclodextrin powders and their complexation with fish oil

Frieler, L., Ho, T. M., Anthony, A., Hidefumi, Y., Yago, A. J. E. & Bhandari, B. R., 13 helmikuuta 2019, julkaisussa : Journal of Food Science and Technology. 56, 3, s. 1519–1529 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Foaming properties and foam structure of milk during storage

Ho, T. M., Le, T. H. A., Yan, A., Bhandari, B. R. & Bansal, N., helmikuuta 2019, julkaisussa : Food Research International. 116, s. 379-386 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

An innovative approach to extend the shelf life of cottage cheese curds using food grade CO2‐α‐cyclodextrin complex powder: A preliminary study

Ho, T. M., Howes, T. & Bhandari, B. R., helmikuuta 2018, julkaisussa : Journal of Food Processing and Preservation. 42, 2, s. 1-8 e13514.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Encapsulation of tea tree oil by amorphous beta-cyclodextrin powder

Shrestha, M., Ho, T. M. & Bhandari, B. R., 15 huhtikuuta 2017, julkaisussa : Food Chemistry. 221, s. 1474-1483 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Projektit

Frothing on demand

Ho, M. T., Bhandari, B. R. & Bansal, N.

06/10/201711/11/2019

Projekti: Tutkimusprojekti

Aktiviteetit

  • 9 Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
  • 6 Suullinen esitys
  • 2 Väitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja
  • 1 Jäsenyys tai muu rooli tutkimusverkostossa

9th International Granulation Workshop

Thao Minh Ho (New classification)
26 kesäkuuta 201928 kesäkuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

2019 AIFST Summer School

Thao Minh Ho (New classification)
18 helmikuuta 201919 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

The 2nd International Symposium of Innovation on Dairy Ingredients and Products

Thao Minh Ho (New classification)
22 toukokuuta 201924 toukokuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

2019 AIFST Summer School

Thao Minh Ho (Puhuja: esitelmän pitäjä)
18 helmikuuta 201919 helmikuuta 2019

Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

Co-supervisor for Felix Abik, a PhD student on project "ENVISION: Visualizing the interfacial layer of submicron emulsions for tailored morphology"

Thao Minh Ho (Sivuohjaaja), Kirsi S. Mikkonen (Ohjaaja)
1 syyskuuta 201931 elokuuta 2023

Aktiviteetti: TutkimustyypitVäitöskirjan ohjaaja tai sivuohjaaja