Valokuva Nur Anis Afifah Binti Arzami
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

20212022

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Research

My research currently focusses on valorization of agricultural side streams, particularly hemicelluloses derived from cereals. To better utilize this major side stream of cereal processes in an industrial scale, functional, sustainable, and economically feasible applications are needed. Hydrocolloids and emulsifiers are among the promising applications. I am now working on the suspension/dispersion and emulsion of hemicelluloses derived from wheat and oat for food application.

Teaching

Currently, I am teaching food technology and supervise master's thesis on related topic.

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Food Science, PhD, The University of Auckland

helmik. 2012syysk. 2016

Myöntöpäivä: 1 toukok. 2017

Food Science, Master's Degree, National University of Malaysia

jouluk. 2009elok. 2011

Myöntöpäivä: 15 elok. 2011

Industrial Chemistry, Bachelor's Degree, Universiti Teknologi Malaysia

heinäk. 2006toukok. 2009

Myöntöpäivä: 15 elok. 2009

Tieteenalat

  • 416 Elintarviketieteet
  • Slush 2021

    Nur Anis Afifah Binti Arzami (Osallistuja)

    1 jouluk. 20212 jouluk. 2021

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  • 35th International EFFoST Conference

    Nur Anis Afifah Binti Arzami (Osallistuja)

    1 marrask. 20214 marrask. 2021

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen

  • Slush 2019

    Nur Anis Afifah Binti Arzami (Osallistuja)

    21 marrask. 201922 marrask. 2019

    Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypitKonferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen