Ei valokuvaa: Outi Brinck
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1987 …2019
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 2001 2019

  • 6 Artikkeli
  • 1 Kirjan luku tai artikkeli
  • 1 Konferenssiartikkeli
Suodatin
Artikkeli
2019

Viscosity of β-glucan from oat products at the intestinal phase of the gastrointestinal model

Mäkelä, N., Brinck, O. & Sontag-Strohm, T., 2019, julkaisussa : Food Hydrocolloids.

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2013

Measuring gluten in commercial soluble gluten ingredients

Kanerva, P., Brinck, O., Loponen, J., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H., huhtikuuta 2013, julkaisussa : Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity. 26, s. 45-50 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliAmmatillinen

2012

Malt hydrolysates for gluten-free applications: Autolytic and proline endopeptidase assisted removal of prolamins from wheat, barley and rye

Luoto, S., Jiang, Z., Brinck, O., Sontag-Strohm, T., Kanerva, P., Bruins, M., Edens, L., Salovaara, H. & Loponen, J., 2012, julkaisussa : Journal of Cereal Science. 56, 2, s. 504-509 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2011

Deamidation of gluten proteins and peptides decreases the antibody affinity in gluten analysis assays

Kanerva, P., Brinck, O., Sontag-Strohm, T., Salovaara, H. & Loponen, J., 2011, julkaisussa : Journal of Cereal Science. 53, 3, s. 335-339

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Improved extraction of prolamins for gluten detection in processed foods

Kanerva, P., Sontag-Strohm, T., Brinck, O. & Salovaara, H., 2011, julkaisussa : Agricultural and Food Science. 20, s. 206-216 11 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2008

Unkilned and large amounts of oats in the coeliac disease diet: a randomized, controlled study

Kemppainen, T. A., Heikkinen, M. T., Ristikankare, M. K., Kosma, V-M., Sontag-Strohm, T., Brinck, O., Salovaara, H. & Julkunen, R. J., 2008, julkaisussa : Scandinavian Journal of Gastroenterology. 43, 9, s. 1094-1101 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu