Ei valokuvaa: Pauliina Ehlers

Pauliina Ehlers

  • Suomi

20092014
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tieteenalat

  • 3111 Biolääketieteet

Julkaisut 2009 2014

  • 14 Artikkeli
  • 1 Konferenssiartikkeli
  • 1 Katsausartikkeli
  • 1 Väitöskirja

Lingonberry juice negates the effects of a high salt diet on vascular function and low-grade inflammation

Kivimäki, A., Siltari, A., Ehlers, P. I., Korpela, R. & Vapaatalo, H., maaliskuuta 2014, julkaisussa : Journal of functional foods. 7, s. 238-245 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Age-Dependency of Acetylcholine-and Bradykinin-Induced Vascular Relaxation ex vivo

Siltari, A., Vapaatalo, H., Ehlers, P. & Korpela, R. A., 2013, PROCEEDINGS OF THE 6TH EUROPEAN CONGRESS OF PHARMACOLOGY. Zarzuelo, A. & Jimenez, R. (toim.). Medimond Srl, s. 91-93 3 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKonferenssiartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Lingonberry juice lowers blood pressure of spontaneously hypertensive rats (SHR)

Kivimaki, A. S., Siltari, A., Ehlers, P. I., Korpela, R. & Vapaatalo, H., heinäkuuta 2013, julkaisussa : Journal of functional foods. 5, 3, s. 1432-1440 9 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Effects of milk casein derived tripeptides on endothelial enzymes in vitro; a study with synthetic tripeptides

Julkaisun otsikon käännös: Effects of milk casein derived tripeptides on endothelial enzymes in vitro; a study with synthetic tripeptidesSiltari, A., Kivimaki, A. S., Ehlers, P. I., Korpela, R. & Vapaatalo, H., 2012, julkaisussa : Arzneimittel-Forschung. 62, 10, s. 477-481 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Lingonberry, cranberry and blackcurrant juices affect mRNA expressions of inflammatory and atherothrombotic markers of SHR in a long-term treatment

Kivimäki, A., Ehlers, P. I., Siltari, A., Turpeinen, A. M., Vapaatalo, H. & Korpela, R., 2012, julkaisussa : Journal of functional foods. 4, 2, s. 496-503 8 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuArtikkeliTieteellinenvertaisarvioitu