Valokuva Per Ertbjerg

Per Ertbjerg

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1993 …2020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.
Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli

Hakutulokset

  • 2020

    Oxidation of proteins

    Heinonen, M., Gürbüz, G. & Ertbjerg, P., 15 joulukuuta 2020, Chemical Changes During Processing and Storage of Foods: Implications for Food Quality and Human Health. Rodriguez-Amaya, D. & Amaya-Farfan, J. (toim.). Academic press, s. 85-123 39 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

  • 2014

    The slaughter process

    Puolanne, E. & Ertbjerg, P., 2014, Meat inspection and control in the slaughterhouse. Ninios, T., Lundén, J., Korkeala, H. & Fredriksson-Ahomaa, M. (toim.). Chichester: John Wiley & Sons Ltd. , s. 29-45 17 Sivumäärä

    Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu