Valokuva: Per Ertbjerg
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1993 …2020
Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut 1993 2020

Suodatin
Katsausartikkeli
2019

Effects of protein oxidation on the texture and water-holding of meat: a review

Bao, Y. & Ertbjerg, P., 2019, julkaisussa : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 59, 22, s. 3564-3578 15 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto
2018

Low-temperature long-time cooking of meat: Eating quality and underlying mechanisms

Dominguez-Hernandez, E., Salaseviciene, A. & Ertbjerg, P., syyskuuta 2018, julkaisussa : Meat Science. 143, s. 104-113 10 Sivumäärä

Tutkimustuotos: ArtikkelijulkaisuKatsausartikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

Open access
Tiedosto