Ei valokuvaa Raimo Pohjanvirta
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), B427

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

1979 …2020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Julkaisut

Suodatin
Kirjan luku tai artikkeli
2012

Preface

Pohjanvirta, R. K., 2012, The AH Receptor in Biology and Toxicology. Pohjanvirta, R. (toim.). Hoboken, NJ, USA: John Wiley & Sons Ltd.

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

Role of the AHR and its structure in TCDD toxicity

Pohjanvirta, R., Korkalainen, M., Moffat, I. D., Boutros, P. C. & Okey, A. B., 2012, The AH Receptor in Biology and Toxicology. Pohjanvirta, R. (toim.). Hoboken, New Jersey, USA: John Wiley & Sons Ltd. , s. 181-196 16 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu

2007

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Mykotoksiinit

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 276-279 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Kasvi- ja eläintoksiinit

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 289-293 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Ravinnon raskasmetallit

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 269-272 4 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Biogeeniset amiinit

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 293-294 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Elintarvikkeiden kuumennuksessa syntyvät mutageeniset yhdisteet

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 279-284 6 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Ympäristössä pitkään säilyvät orgaaniset myrkyt

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 264-268 5 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Elintarvikkeiden lisäaineet

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 295-296 2 Sivumäärä

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

Elintarvikkeiden vieras- ja lisäaineet: Johdanto

Pohjanvirta, R., 2007, Elintarvikehygienia - ympäristöhygienia, elintarvike- ja ympäristötoksikologia. Korkeala, H. (toim.). Helsinki: WSOY Oppimateriaalit, s. 264

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliAmmatillinen

2002

AH receptor structure and dioxin sensitivity

Julkaisun otsikon käännös: AH-reseptorin rakenne ja dioksiiniherkkyysPohjanvirta, R. & Korkalainen, M., 2002, SYTTY Finnish Research Programme on Environmental Health 1998-2001: Results. Juuti, S. & Leinonen, H. (toim.). Kuopio: Finnish Research Programme on Environmental Health, s. 88-92 5 Sivumäärä (Publications of the Finnish Research Programme on Environmental Health - SYTTY; nro 1/2002).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinen

1999

Dioxin-induced perturbations in tryptophan homeostasis in laboratory animals

Unkila, M., Pohjanvirta, R. & Tuomisto, J., 1999, Tryptophan, serotonin, and melatonin: Basic aspects and applications. Huether, G., Kochen, W., Simat, T. J. & Steinhart, H. (toim.). Kluwer Academic, s. 433-442 (Advances in Experimental Medicine and Biology; Vuosikerta 467).

Tutkimustuotos: Artikkeli kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaKirjan luku tai artikkeliTieteellinenvertaisarvioitu