• PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Suomi

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2), B422

    HELSINGIN YLIOPISTO

    Suomi

20002022

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimuksen ja opetuksen kuvaus

Varadekaani (opetus, digitalisaatio)

Opetus: Toimin elintarvikehygienian oppiaineessa yliopistonlehtorina. Vastaan myös eläinlääketieteen lisensiaatintutkielma opintojaksosta. 

Research: My particular area of interest are foodborne pathogens and their control in the food chain. My current research focuses on enteropathogenic Yersinia and my research goal is to determine the main stress tolerance mechanisms of Y. pseudotuberculosis with special emphasis on cold tolerance mechanisms. In addition, I am studying the epidemiology of both Y. enterocolitica and Y. pseudotuberculosis.

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Eläinlääketiede, Elintarvikehygienian dosentti, Helsingin yliopisto

Myöntöpäivä: 22 kesäk. 2021

Tieteenalat

  • 413 Eläinlääketiede
  • Elintarvikehygienia

Kansainvälinen ja kotimainen yhteistyö

Viimeisin maa-/aluetasolla toteutettu yhteistyö. Saat tarkempia lisätietoja pisteitä napauttamalla, tai