Aktiviteetteja vuodessa
Aktiviteetit
- 17 tulosta
Hakutulokset
-
Brewers´spent grain in food industry
Rossana Coda (Puhuja)
7 huhtik. 2022Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Effects of Fermentation on the Functional, Nutritional and Sensory Properties of Pulse Ingredients
Rossana Coda (Puhuja)
17 marrask. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Bioprocessing of brewers´ spent grains and its impact on cereal-based products
Rossana Coda (Puhuja)
10 marrask. 2021Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
World Microbe Forum
Rossana Coda (Puhuja: puheenjohtaja)
20 kesäk. 2021 → 24 kesäk. 2021Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
Biotransformation of agro-food by-products and minor crops into functional ingredients and novel foods
Rossana Coda (Puhuja)
9 heinäk. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Kutsuesitelmä
-
Susfood Mid-Term Seminar/Flanders Food Inspiration Day
Rossana Coda (Puhuja)
29 marrask. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread
Rossana Coda (Puhuja)
9 toukok. 2019Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Foods (Lehti)
Rossana Coda (Toimittaja (editor))
2018 → 2019Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypit › Tiedelehden toimittaja
-
Amélioration des qualités organoleptiques d'un pain biologique par l'étude et l'optimisation de son levain
Rossana Coda (Vastaväittäjä)
9 marrask. 2018Aktiviteetti: Tutkimustyypit › Vastaväittäjä
-
Frontiers in nutrition (Lehti)
Rossana Coda (Toimittaja (editor))
2018 → 2019Aktiviteetti: Julkaisun vertaisarvioinnin ja toimituksellisen työn tyypit › Tiedelehden toimittaja
-
Bioprocessing of bread waste to create a functional ingredient: assessment of antifungal effect and impact on bread shelf-life
Rossana Coda (Puhuja)
22 lokak. 2018Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Kick-off seminar of SUSFOOD2 Cofunded Call Projects
Rossana Coda (Puhuja: esitelmän pitäjä)
24 lokak. 2018 → 25 lokak. 2018Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
31st EFFoST International Conference"Food Science and Technology Challenges for the 21st Century"
Rossana Coda (Puhuja)
14 marrask. 2017 → 16 marrask. 2017Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
The Food Factor
Rossana Coda (Puhuja)
2 marrask. 2016Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
VI Sourdough Symposium
Rossana Coda (Puhuja)
2 lokak. 2015Aktiviteetti: Puhe- tai esitystyypit › Suullinen esitys
-
Nordic Cereal Congress (32nd)
Rossana Coda (Posteriesitys)
7 syysk. 2015Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen
-
“Innovations in Attractive and Sustainable Food for Health” 28th EFFoST Conference
Rossana Coda (Posteriesitys)
25 marrask. 2014 → 28 marrask. 2014Aktiviteetti: Tapahtumaan osallistumisen ja tapahtuman järjestämisen tyypit › Konferensseihin, kursseille ja seminaareihin osallistuminen ja näiden järjestäminen