Verkko
Kati Katina
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - professori
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: HY, U4 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Ndegwa Maina
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - apulaisprofessori, toinen kausi, yliopistonlehtori, dosentuuri
- Carbohydrate Chemistry and Enzymology
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Yaqin Wang
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - tutkijatohtori
- Grain Technology research
Henkilö: U2 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Minnamari Edelmann
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - dosentuuri, yliopistonlehtori
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Sustainable Use of Renewable Natural Resources - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Vieno Piironen
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - Prof. emer.
- Helsinki One Health (HOH)
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Maija Tenkanen
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - professori
- Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
- Carbohydrate Chemistry and Enzymology
- Doctoral Programme in Plant Sciences - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Microbiology and Biotechnology - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö, U4 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Bhawani Chamlagain
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - tutkijatohtori
Henkilö: U2 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Pekka Varmanen
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - professori, dosentuuri
- Molecular Dairy Microbiology
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: HY, U4 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Anna-Maija Lampi
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - vanhempi yliopistonlehtori, dosentuuri
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Antti Knaapila
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - yliopistotutkija, dosentuuri
- Aistit ja ruoka
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Jutta Johanna Varis
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - laboratoriomestari
- Aistit ja ruoka
Henkilö: M5 Opetuksen ja tutkimuksen tukihenkilöstö
Mari Sandell
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - professori
- Aistit ja ruoka
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U4 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Fabio Tuccillo
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - väitöskirjatutkija
- Aistit ja ruoka
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
Henkilö: U1 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, Väitöskirjatutkija
Prabin Koirala, Mr
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - väitöskirjatutkija
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
Henkilö: U1 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, Väitöskirjatutkija
Liisa Korkalo
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - yliopistonlehtori
- Family nutrition and wellbeing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Population Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Elina Säde
- Eläinlääketieteellinen tiedekunnan osastot - dosentuuri
- Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto - vanhempi yliopistonlehtori, Tohtori
- Helsinki One Health (HOH)
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Hanna Koivula
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - yliopistonlehtori
- Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Päivi Sorvali
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - vieraileva tutkija
- Tiedekasvatus
Henkilö: vieraileva tutkija
Danila Morais de Carvalho
Henkilö: U2 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Susanna Kariluoto
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - vanhempi yliopistonlehtori, dosentuuri
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Sami Hietala
- Kemian osasto - dosentuuri, vanhempi yliopistonlehtori
- Polymers
- Doctoral Programme in Chemistry and Molecular Sciences - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Materials Research and Nanosciences - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Xin Huang
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - tutkijatohtori
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U2 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Marianna Kemell
- Kemian osasto - vanhempi yliopistonlehtori, dosentuuri
- Doctoral Programme in Materials Research and Nanosciences - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö
Laila Seppä
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - yliopistonlehtori
- Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
- Aistit ja ruoka
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Miriam Torres Miralles
- Doctoral Programme in Interdisciplinary Environmental Sciences
- Maataloustieteiden osasto - vieraileva tutkija
- Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
- Kasvintuotantotieteet
Henkilö: vieraileva tutkija, U1 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, Väitöskirjatutkija
Tuula Sontag-Strohm
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - dosentuuri
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: HY
Rachel Marie Mazac
- Doctoral Programme in Interdisciplinary Environmental Sciences
- Kestävyystieteen instituutti (HELSUS)
- Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
Henkilö: U1 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, Väitöskirjatutkija
Kirsi Jouppila
- Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto - vanhempi yliopistonlehtori, dosentuuri
- Food processing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Jukka Rajala, erikoissunnittelija
- Ruralia-instituutti - vieraileva tutkija
Henkilö: vieraileva tutkija
Iryna Herzon, docent
- Maataloustieteiden osasto - vanhempi yliopistonlehtori, dosentuuri
- Opettajien akatemia
- Kasvintuotantotieteet
- Doctoral Programme in Interdisciplinary Environmental Sciences - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Sustainable Use of Renewable Natural Resources - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
- Doctoral Programme in Clinical Veterinary Medicine - Ohjaaja tohtoriohjelmassa
Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY
Marco Gobbetti
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Gobbetti
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo G Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo G. Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maria De Angelis
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Raffaella Di Cagno
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Raffaella Di Cagno
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Luana Nionelli
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Luana Nionelli
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Giuseppe Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Epilepsy Ctr
- Sapienza University of Rome
- Sapienza Università di Roma
- Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Giuseppe Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Sapienza University of Rome
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Gobbetti
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Free University of Bozen - Bolzano
- Libera Univ Bolzano, Free University of Bozen-Bolzano, Fac Sci & Technol
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Raffaella Di Cagno
- Faculty of Food Science and Technology, University of Bozen, Bolzano, Italy
- Free University of Bozen - Bolzano
- Libera Univ Bolzano, Free University of Bozen-Bolzano, Fac Sci & Technol
- Libera Universitá di Bolzano
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Fabio Minervini
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maria De Angelis
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Antonio Trani
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Univ Bari, University of Bari, Epilepsy Ctr
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Gobbetti
- Faculty of Science and Technology, Free University of Bozen
- Piazza Univ, Free University of Bozen-Bolzano, Free Univ Bolzano, Fac Sci & Technol
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Università degli Studi di Bari Aldo Moro Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
- University of Bari “Aldo Moro”
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maria Calasso
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Jose A Curiel
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Ilkka Kajala
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Jose´A. Curiel
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Angela Cassone
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Mojisola O Edema
- Dept. of Microbiology, Univ. of Agriculture, Abeokuta
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo G. Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
S. De Candia
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Arja Laitila
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Pasquale Filannino
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Montemurro
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Univ Bari, University of Bari, Dipartimento Sci Suolo Pianta & Alimenti
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Erica Pontonio
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Giuseppe Celano
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Giuseppe Perri
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Olimpia Vincentini
- Unit of Human Nutrition and Health, Department of Veterinary Public Health and Food Safety
- Ist Super Sanita, Istituto Superiore di Sanita (ISS), Dept Food Safety Nutr & Vet Publ Hlth, Unit Human Nutr & Hlth
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Anna Lorusso
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Giuseppe Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
K. Poutanen
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Giuseppe Rizzello
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
C. Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Erica Pontonio
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
M.P. Calasso
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Viola Galli
- Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI) University of Florence
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
O.I. Savolainen
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Montemurro
- Université de Bordeaux
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Juhani Sibakov
- VTT Technical Research Center of Finland
- Fazer Bakery Finland
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
R. Juvonen
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maria De Angelis
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Anna Vekka
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Laura Facchini
- Department of Chemistry, Via E. Orabona 4, 70125 Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Jose Antonio Curiel
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Montemurro
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Lisa Granchi
- Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI) University of Florence
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Montemurro
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Cassone Angela
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Vito Verardo
- Department of Nutrition and Food Science, University of Granada, Granada, Spain
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Blanca Hernandez-Ledesma
- UAM, Autonomous University of Madrid, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), CSIC, CEI, Inst Invest Ciencias Alimentac,CIAL
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
José Antonio Curiel
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Anabela Raymundo
- Linking Landscape, Environment, Agriculture And Food
- Observ Astron Lisboa, Universidade de Lisboa
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Fabio Minervini
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
K. Hanhineva
- Univ Eastern Finland, University of Eastern Finland, Sch Med, Inst Publ Hlth & Clin Nutr
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Vito M. Paradiso
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Montemurro
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Shraddha Shukla
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Mari Raulio
- University of Helsinki
- VTT Technical Research Center of Finland
- European Chemicals Agency
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Alessia Lanera
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Kaisa Poutanen
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- University of Eastern Finland (UEF)
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Franco Nigro
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Isabella Centomani
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Changyin Wang
- Univ Helsinki, University of Helsinki, Dept Food & Environm Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Arun Goyal
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Alice Costantini
- Karolinska Institutet
- Karolinska Inst, Karolinska Institutet, ICMC
- Univ Paris Sorbonne Cite PSC, Universite Sorbonne Paris Cite-USPC (ComUE), Universite de Paris, University of Paris Diderot, Univ Paris Denis Diderot
- Libera Universitá di Bolzano
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Jose Antonio Curiel
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Natalia Rosa-Sibakov
- VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo,
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Valentina De Beni
- Heart and Lung Centre HUCH and Helsinki University
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Silano
- Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Michela Verni
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Davinia Macias
- Agriculture and Livestock Engineering Faculty, Universidad Estatal del Sur de Manabí, Jipijapa
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Kaisa Poutanen
- VTT Technical Research Center of Finland
- University of Eastern Finland (UEF)
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Antonio Trani
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maria De Angelis
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carmine Summo
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Montemurro
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maria De Angelis
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Francesco Palmisano
- Department of Chemistry, Via E. Orabona 4, 70125 Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo G. Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Silano
- Unit of Human Nutrition and Health, Department of Veterinary Public Health and Food Safety
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Gobbetti
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Francesco Mazzacane
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Andrea Gianotti
- Department of Agricultural and Food Sciences - DISTAL, Interdepartmental Centre for Industrial Agri-Food Research, University of Bologna, Cesena, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Dilip K. Rai
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Maryam Kianjam
- Department of Food and Environmental Sciences
- University of Helsinki, Helsinki
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Emilia Nordlund
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
S. Siragusa
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo G. Rizzello
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
David Sàez Moreno
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo G. Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Dipartimento Sci Suolo Pianta & Alimenti
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
T. Mueller
- Department of Internal Medicine IV, Oncology/Hematology, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg
- Leibniz Inst Tropospher Res TROPOS, Leibniz Institut fur Tropospharenforschung (TROPOS)
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Ulla Holopainen-Mantila
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
- Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Jose Curiel
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
F. Reipsch
- Department of Internal Medicine IV, Oncology/Hematology, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Elixabet Díaz-de-Cerio
- Department of Nutrition and Food Science, University of Granada, Granada, Spain
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
O. Vincentini
- Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Ilario Losito
- Department of Chemistry, Via E. Orabona 4, 70125 Bari, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Raija-Liisa Heiniö
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Dominik Mojzita
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
M. De Vincenzi
- Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Ana Maria Gomes
- Universidade Católica Portuguesa, CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina – Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital, Apartado 2511, 4202-401 Porto, Portugal, Porto, Portugal
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Arja Laitila
- VTT Technical Research Center of Finland
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Samuel Fernandez-Tome
- UAM, Autonomous University of Madrid, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), CSIC, CEI, Inst Invest Ciencias Alimentac,CIAL
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
K. Suomi
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Riikka Juvonen
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Marco Gobbetti
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö
Carlo Rizzello
- Department of Environmental Biology, “Sapienza”, University of Rome
Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö