Verkko

Ndegwa Maina

Henkilö: U3 Opetus- ja tutkimushenkilöstö, HY, Opetus- ja tutkimushenkilöstö

Marco Gobbetti

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Gobbetti

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo G Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo G. Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria De Angelis

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raffaella Di Cagno

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raffaella Di Cagno

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Luana Nionelli

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Luana Nionelli

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Giuseppe Rizzello

  • Univ Bari, University of Bari, Epilepsy Ctr
  • Sapienza University of Rome
  • Sapienza Università di Roma
  • Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Giuseppe Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Sapienza University of Rome

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"
  • Sapienza Università di Roma

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Gobbetti

  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Free University of Bozen - Bolzano
  • Libera Univ Bolzano, Free University of Bozen-Bolzano, Fac Sci & Technol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nesli Sozer

  • VTT Technical Research Center of Finland
  • Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Univ Bari, University of Bari, Epilepsy Ctr
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raffaella Di Cagno

  • Faculty of Food Science and Technology, University of Bozen, Bolzano, Italy
  • Free University of Bozen - Bolzano
  • Libera Univ Bolzano, Free University of Bozen-Bolzano, Fac Sci & Technol
  • Libera Universitá di Bolzano

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Giuseppe Rizzello

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Sapienza Università di Roma

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Fabio Minervini

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria De Angelis

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Antonio Trani

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Gobbetti

  • Faculty of Science and Technology, Free University of Bozen
  • Piazza Univ, Free University of Bozen-Bolzano, Free Univ Bolzano, Fac Sci & Technol

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Università degli Studi di Bari Aldo Moro Bari
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
  • University of Bari “Aldo Moro”

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Giuseppe Rizzello

  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria Calasso

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Ampollini

  • Puratos Italia S.r.l

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Daniela Pinto

  • Giuliani S.p.A, Milano 20129, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jose A Curiel

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ilkka Kajala

  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

E. Brechany

  • Hannah Research Institute, Ayr, KA6 5HL Scotland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Gianluigi Cardinali

  • Department of Applied Biology, Perugia

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jose´A. Curiel

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Angela Cassone

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Annika Krona

  • RISE Res Inst Sweden, Div Biosci & Mat

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mojisola O Edema

  • Dept. of Microbiology, Univ. of Agriculture, Abeokuta

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo G. Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S. De Candia

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arja Laitila

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pasquale Filannino

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Montemurro

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Univ Bari, University of Bari, Dipartimento Sci Suolo Pianta & Alimenti

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marta Acin-Albiac

  • Free University of Bolzano

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Erica Pontonio

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Daniela Pinto

  • Giuliani SpA

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Giuseppe Celano

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Giuseppe Perri

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
  • Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Olimpia Vincentini

  • Unit of Human Nutrition and Health, Department of Veterinary Public Health and Food Safety
  • Ist Super Sanita, Istituto Superiore di Sanita (ISS), Dept Food Safety Nutr & Vet Publ Hlth, Unit Human Nutr & Hlth

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna Lorusso

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K. Poutanen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

C. Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisa Poutanen

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Erica Pontonio

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M.P. Calasso

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Viola Galli

  • Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI) University of Florence

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

O.I. Savolainen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Emilia Nordlund

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Leena Melama

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Montemurro

  • Université de Bordeaux
  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Juhani Sibakov

  • VTT Technical Research Center of Finland
  • Fazer Bakery Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Martina Lille

  • VTT Technical Research Center of Finland
  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
  • Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

R. Juvonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria De Angelis

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anna Vekka

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Laura Facchini

  • Department of Chemistry, Via E. Orabona 4, 70125 Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andreina Traversa

  • UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jose Antonio Curiel

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Montemurro

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Lisa Granchi

  • Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI) University of Florence

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Montemurro

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

F. Caputo

  • CNR Ispa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pinja Pöri

  • Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Heikki Aisala

  • University of Turku
  • Tokyo Univ Agr, Tokyo University of Agriculture, Dept Food & Cosmet Sci
  • Univ Turku, University of Turku, Fac Med, Funct Foods Forum
  • Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Nesli Sözer

  • VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Cassone Angela

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vito Verardo

  • Department of Nutrition and Food Science, University of Granada, Granada, Spain

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Blanca Hernandez-Ledesma

  • UAM, Autonomous University of Madrid, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), CSIC, CEI, Inst Invest Ciencias Alimentac,CIAL

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Claudio Cacace

  • UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

José Antonio Curiel

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Antonio Limitone

  • Giuliani SpA

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Anabela Raymundo

  • Linking Landscape, Environment, Agriculture And Food
  • Observ Astron Lisboa, Universidade de Lisboa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Fabio Minervini

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K. Hanhineva

  • Univ Eastern Finland, University of Eastern Finland, Sch Med, Inst Publ Hlth & Clin Nutr

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Isabel Sousa

  • Observ Astron Lisboa, Universidade de Lisboa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andrea Polo

  • Libera Universitá di Bolzano

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

L. Melama

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Vito M. Paradiso

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Chiara Demarinis

  • University of Bari “Aldo Moro”

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Montemurro

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Shraddha Shukla

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Barbara Marzani

  • Giuliani S.p.A, Milano 20129, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Greta Livi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Mari Raulio

  • University of Helsinki
  • VTT Technical Research Center of Finland
  • European Chemicals Agency

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alessia Lanera

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisa Poutanen

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • University of Eastern Finland (UEF)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Franco Nigro

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Isabella Centomani

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Idowu Onyinye Adesanya

  • University of Helsinki, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Laura Flander

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Changyin Wang

  • Univ Helsinki, University of Helsinki, Dept Food & Environm Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arun Goyal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Alice Costantini

  • Karolinska Institutet
  • Karolinska Inst, Karolinska Institutet, ICMC
  • Univ Paris Sorbonne Cite PSC, Universite Sorbonne Paris Cite-USPC (ComUE), Universite de Paris, University of Paris Diderot, Univ Paris Denis Diderot
  • Libera Universitá di Bolzano
  • Karolinska Institute and Karolinska University Hospital

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jose Antonio Curiel

  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Gianmaria Giuliani

  • Giuliani S.p.A, Milano 20129, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisu Honkapää

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Natalia Rosa-Sibakov

  • VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo,
  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Valentina De Beni

  • Heart and Lung Centre HUCH and Helsinki University

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Silano

  • Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Michela Verni

  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Claudio Cocozza

  • UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Davinia Macias

  • Agriculture and Livestock Engineering Faculty, Universidad Estatal del Sur de Manabí, Jipijapa

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Kaisa Poutanen

  • VTT Technical Research Center of Finland
  • University of Eastern Finland (UEF)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pinja Pori

  • Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Sera Jacob

  • RISE Res Inst Sweden, Div Biosci & Mat

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Antonio Trani

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria De Angelis

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carmine Summo

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Montemurro

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maria De Angelis

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Francesco Palmisano

  • Department of Chemistry, Via E. Orabona 4, 70125 Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo G. Rizzello

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Philip Arnaut

  • Puratos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Silano

  • Unit of Human Nutrition and Health, Department of Veterinary Public Health and Food Safety

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

F. Divella

  • Divella

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Paola Carnevali

  • Barilla

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Gobbetti

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Francesco Mazzacane

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Andrea Gianotti

  • Department of Agricultural and Food Sciences - DISTAL, Interdepartmental Centre for Industrial Agri-Food Research, University of Bologna, Cesena, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dilip K. Rai

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Maryam Kianjam

  • Department of Food and Environmental Sciences
  • University of Helsinki, Helsinki

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Emilia Nordlund

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Davide Minervini

  • Molini Tandoi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Barbara Marzani

  • Giuliani SpA

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Diarra Compaore-Sereme

  • CNRST, IRSAT, DTA
  • Lab Biochim Biotechnol Technol Alimentaire & Nutr

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hagretou Sawadogo-Lingani

  • CNRST, IRSAT, DTA

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

S. Siragusa

  • Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo G. Rizzello

  • Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulla Holopainen

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

David Sàez Moreno

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Manuel Venturi

  • FoodMicroTeam s.r.l., Florence, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo G. Rizzello

  • Univ Bari, University of Bari, Dipartimento Sci Suolo Pianta & Alimenti

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

T. Mueller

  • Department of Internal Medicine IV, Oncology/Hematology, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg
  • Leibniz Inst Tropospher Res TROPOS, Leibniz Institut fur Tropospharenforschung (TROPOS)

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jessica Manngård

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ulla Holopainen-Mantila

  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
  • Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Hagrtoué Sawadogo-Lingani

  • Departement Technologie Alimentaire (DTA), Burkina Faso

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Jose Curiel

  • Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

F. Reipsch

  • Department of Internal Medicine IV, Oncology/Hematology, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Francesco De Mastro

  • UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Elixabet Díaz-de-Cerio

  • Department of Nutrition and Food Science, University of Granada, Granada, Spain

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

O. Vincentini

  • Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ilario Losito

  • Department of Chemistry, Via E. Orabona 4, 70125 Bari, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Gennaro Brunetti

  • UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Raija-Liisa Heiniö

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Dominik Mojzita

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

M. De Vincenzi

  • Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ana Maria Gomes

  • Universidade Católica Portuguesa, CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina – Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital, Apartado 2511, 4202-401 Porto, Portugal, Porto, Portugal

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Arja Laitila

  • VTT Technical Research Center of Finland
  • VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Samuel Fernandez-Tome

  • UAM, Autonomous University of Madrid, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), CSIC, CEI, Inst Invest Ciencias Alimentac,CIAL

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Pierre Tossut

  • Puratos

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Giammaria Giuliani

  • Giuliani SpA

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

J Sibakov

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

K. Suomi

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Ilona Kärki

  • VTT Technical Research Center of Finland

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Riikka Juvonen

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Marco Gobbetti

  • Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö

Carlo Rizzello

  • Department of Environmental Biology, “Sapienza”, University of Rome

Ulkoinen henkilö: Ulkopuolinen henkilö