Projekteja vuodessa
Hakutulokset
-
Aktiivinen
Leg4Life: Legumes for sustainable food system and healthy life
Pajari, A., Piironen, V., Vanhatalo, A., Simojoki, A., Jouppila, K., Kariluoto, S., Päivärinta, E., Konttinen, H., Hyytiäinen, K., Lombardini (former Lombardini-Riipinen), C., Lamminen, M., Alakukku, L., Chamlagain, B., Coda, R., Ertbjerg, P., Edelmann, M., Halmemies-Beauchet-Filleau, A., Itkonen, S., Katina, K., Knaapila, A., Kokkonen, T., Kuoppala, K., Lampi, A., Mäkelä, P., Nurmi, V., Ramos-Diaz, J. M., Salonen, A., Sandell, M., Sihvonen, M., Sontag-Strohm, T., Stoddard, F., Tenkanen, M. & Varmanen, P.
01/06/2019 → 31/08/2025
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Päättynyt
-
SPC Sourdough in Nordic style bread
Coda, R., Immonen, M. & Katina, K.
01/04/2022 → 31/03/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Designing Oat Sourdough for improved bread flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
Coda, R., Katina, K. & Cera, S.
01/07/2021 → 31/12/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
-
From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOOD
Coda, R., Edelmann, M., Pulkkinen, M., Koirala, P. & Piironen, V.
01/01/2021 → 31/12/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
-
InnoFoodAfrica: Locally-driven co-development of plant-based value chains towards more sustainable African food system with healthier diets and export potential
Maina, N., Fogelholm, M., Stoddard, F., Katina, K., Coda, R., Lehtinen, P. & Belachew, K.
01/08/2020 → 31/07/2023
Projekti: Tutkimusprojekti
-
“Improvement of bread sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
Coda, R., Katina, K. & Koirala, P.
01/07/2020 → 30/06/2021
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Anti-Mold: Innovative antifungal ingredients from plant matrices (Lantmännen Research Foundation)
Coda, R., Katina, K., Piironen, V. & Edelmann, M.
28/02/2019 → 30/04/2020
Projekti: Tutkimusprojekti
-
POWERGRAIN: Superior grain safety with designed mycotoxin binding properties
Maina, N., Katina, K., Coda, R., Koivula, H. & Lee, Y.
01/01/2019 → 31/12/2022
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Biotransformation of brewers´spent grain: increased functionality for novel food applications (ERA-Net Susfood2)
Coda, R., Katina, K., Maina, N., Knaapila, A. & Koirala, P.
01/04/2018 → 31/07/2021
Projekti: Tutkimusprojekti
-
‘Functionalisation and valorisation of PROteins and VEgetable sources (PROVE)
Coda, R., Piironen, V., Katina, K., Pulkkinen, M. & Deptula, P.
01/01/2018 → 31/12/2018
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Wastebake: Smart recycling technologies for bakery and milling side streams
Coda, R., Katina, K. & Maina, N.
01/02/2017 → 31/12/2018
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Improving the technological and nutritional functionality of wheat bran proteins by bioprocessing for food applications
Arte, E., Katina, K. & Coda, R.
01/02/2016 → 01/02/2017
Projekti: Tutkimusprojekti
-
EXOBAKE: Lactic acid bacteria derived ingredients for production of high quality clean label cereal products
01/01/2015 → 01/01/2017
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Tailored fermentation for delivery of wholegrain and cereal fibre-rich products: promoting dietary fibreintake in Africa and Europe. FIBRE-PRO
01/09/2014 → 31/12/2017
Projekti: Tutkimusprojekti
-
Novel multifunctional plant protein ingredients with bioprocessing (BIOPROT)” Horizon 2020 Sustainable Food Call
Arte, E., Katina, K. & Coda, R.
01/04/2014 → 30/04/2016
Projekti: Tutkimusprojekti
-
“Molecular and functional characterization of dextran production in Weissella spp. superior dextran producers for cereal applications (WISEdextran)”
01/01/2012 → 31/12/2014
Projekti: Tutkimusprojekti